Blockchain News 31.08.2018

buta Jepang Rakuten acquires hiji bursa Bitcoin pikeun $ 2.4M

buta ritel online pangbadagna Jepang Rakuten boga ngumumkeun foray na kana sektor cryptocurrency kalawan akuisisi miboga bursa crypto “Everybody urang Bitcoin” dijero $2.4 juta deal. Rakuten, buta ritel online pangbadagna Jepang, ceuk eta harepan pangmayaran cryptocurrency dina e-commerce ogé offline pangmayaran ritel na peer-to-peer ka "tumuwuh di mangsa nu bakal datang" na geus perencanaan nuliskeun sector sakumaha konglomerat a.

Ieu ditambahkeun: "Dina raraga nyadiakeun metoda pembayaran cryptocurrency mulus, kami yakin éta dipikabutuh pikeun kami nyadiakeun hiji fungsi bursa cryptocurrency, tur geus tempo asupna kana industri bursa cryptocurrency salaku Grup Rakuten ". Everybody urang Bitcoin, dibuka dina Maret 2017, nyaéta bursa cryptocurrency unlicensed yén ieu ditampar ku urutan pamutahiran bisnis di handap mangrupa inspeksi dina situs ku Badan Layanan Financial, regulator finansial Jepang, dina April taun ieu. Everybody urang Bitcoin geus "bisa dipake pikeun nerapkeun kamajuan" na ngarencanakeun keur "ngadaptar resmi" jeung FSA, Rakuten ceuk.


watchdog Rusia geus ngembang alat tracking cryptocurrency

Féderal Service pangimeutan Financial “Rosfin” ieu dikabarkan ngamekarkeun hiji alat analitis pikeun nyukcruk transaksi cryptocurrency, di handapeun kedok tina hiji “kajahatan anti finansial” sistim. Ieu sia noting yén cryptocurrencies kawas Bitcoin yén pamaréntah ngarasa parabot saperti anonim mun BBM kejahatan finansial bisa jadi subyek auditing kontinyu. alat crypto-tracking Ieu bakal nampa jeung informasi prosés on dompet Bitcoin jeung transaksi. Informasi crypto bakal jadi bagian tina laporan investigative full-fledged on tersangka, mana ogé bakal kaasup ngaran maranéhna, rekening bank, rinci kiridit atawa debit kartu, kitu ogé rékaman urus mainstream.

Rosfin-monitoring nyaeta getol boga crypto-analytics fitur terpadu kana sistem ngawaskeun keuangan na. arsitéktur Bitcoin urang ngidinan hiji pikeun manggihan tumbu transactional antara dua alamat dompét ngaliwatan mekanisme tangkal Merkle. Hiji bisa ningali hiji sakabéh ranté tina transaksi ti titik A ka nunjuk Z ngaliwatan visuals euyeub. penegak hukum bisa nangtukeun culprits ku deanonymizing alamat dompét tina salah sahiji tersangka. Gemblengna, ukuran nu geus nampi sakumaha mantuan mun extent sababaraha di catching situs individu, server na urang aub kalawan kagiatan nefarious, tapi bisa ngabuktikeun shortsighted pikeun jaringan peer-to-peer global.


Bitcoin disebutkeun dina album anyar Eminem urang

Bitcoin na cryptocurrency geus nyokot hambalan sejen arah kasadaran mainstream ku nyebut on album anyar AS rapper Eminem urang “Kamikaze” - tanda anu Bitcoin ieu lalaunan penetrating ka tingkat béda masarakat sarta kaluar tina finansial, fintech gelembung ayeuna teh sakitu legana eksis di keur panungtungan 10 taun. Dina lagu 9 on album, “teu sapuk” - featuring Royce Da 5'9′ - klaim Royce: “Inget everybody dipaké pikeun ngegel nikel, kiwari everybody lakukeun Bitcoin.”

kasadaran masarakat sigana janten supir utama tina harga Bitcoin. Nu disebatkeun dina album Eminem urang téh signifikan sabab nunjukkeun lain meunang skéma rusuh euyeub atawa cara pikeun ngajual barang terlarang online, tapi rada hal anu “urang sakabehna [mangrupa] lakukeun” - nu éta salaku umum salaku nyaho maneh ngegel di koin logam pikeun nguji kualitas na.


Blockchain News 31.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *