Blockchain News 25.07.2018

Coinbase ngajalankeun jasa kartu kado crypto di Éropa

AS bursa cryptocurrency dumasar Coinbase kiwari nawarkeun cara pikeun konsumén mésér barang sarta jasa ritel maké aset crypto, hatur nuhun ka partnership anyar sareng ngamimitian kartu kado digital. Coinbase geus terpadu jasa dompét na kalawan WeGift, platform kartu kado online basis London, tur ayeuna ngamungkinkeun pamaké mésér kartu kado kalawan cryptocurrency disimpen dina dompet Coinbase maranéhna.

ayeuna, bursa nu ngarojong Bitcoin, Litecoin jeung nu lianna, kalawan leuwih gampang ditambahkeun pas. kartu kado dibeuli ku cryptocurrencies bisa dipaké dina leuwih 120 retailers nu nampa WeGift, kaasup Margamulya, M&S, Uber, Carrefour, Google Play jeung Costa. jasa éta téh jadi jauh ngan sadia di Inggris, Perancis, Spanyol, Walanda jeung Italia.


Reddit ko-pangadeg nyebutkeun crypto nyaeta “alternatif giat” mun Fiat

Alexis Ohanian, ko-pangadeg reddit na Initialized Capital, nu venture teguh captial kalawan $ 250M di aset junun, nyebutkeun Bitcoin, téhnologi blockchain na cryptocurrencies lianna bisa revolutionize web. Anjeunna oge cenah nangtung ku prediksi na nu harga Bitcoin urang bakal di $20,000 ku tungtung taun, tur nuluykeun ngomong "Bitcoin… mangrupakeun tanda ngarobah tina kali… urang tingali deui neraskeun ka buka nepi leuwih jangka panjang lantaran beuki loba jalma anu bade néangan alternatif pikeun Fiat salaku toko tina nilai ".

"Nyatu nagara mungkin coba eureun - sarta sababaraha geus boga - kebangkitan cryptocurrencies anu bakal hadir tantangan keur fiats maranéhna. Hasil pamungkas najan, nyaeta internet sakumaha téhnologi anu mangrupakeun salah pisan mantap na tahan banting, téhnologi nu ngagambarkeun nyata, alternatif giat yen ieu némbongkeun beuki loba credibility leuwih waktos - sarta éta kénéh pisan volatile -. tapi dina jangka panjang boga nilai unik "Ohanian ogé dikaitkeun teguh VC na" Urang rék bet dina nyokot na shovels… nu mantap, infrastruktur pisan unsexy… yén sagala hal ieu bade pamustunganana kudu jalan. "


dana pager hirup TechCrunch pangadeg urang nahan langkung Bitcoin ti lain nanaon

Mike Arrington, pangadeg Arrington XRP Capital, anu Nopémber panungtungan meluncurkan 100 dana pager hirup juta dollar denominated di crypto, ceuk dana pager hirup anu “vastly diversified” tur sabenerna nahan langkung Bitcoin ti lain nanaon, pas keur wawancara CNBC Cryptotrader di Korea Blockchain Minggu.

Arrington, saha oge pangadeg TechCrunch, diprediksi harga Bitcoin urang bakal ngahontal $25,000 taun ayeuna.

BITCOIN: Mike Novogratz -We've seen the bottom $10k next then $25k!


ngamimitian investasi Bitwise proposes ETF pikeun luhur 10 cryptos

ngamimitian investasi Crypto & manajer asset Bitwise nyiar idin ti detik ka nawiskeun hiji dana bursa-traded (ETF) dihijikeun ka luhur 10 cryptocurrencies. The Bitwise Tahan 10 Cryptocurrency Index Dana ETF bakal dihijikeun ka dana investasi pasip nu invests di Puncak 10 cryptocurrencies ku dimodalan pasar. dana ieu “ngarebut ngadeukeutan 80% tina total dimodalan pasar pasar cryptocurrency,” parusahaan ceuk Salasa.

Numutkeun siaran pers, usul ETF alamat isu sabudeureun suplai, liquidity, volume dagang na dijagaan, nu mangrupakeun wewengkon nu detik geus dikedalkeun perhatian ngeunaan nu geus kaliwat. proposal, Filed jeung detik, beda aplikasi ETF sejenna dina resensi agénsi di yén éta mangrupa daptar sababaraha cryptocurrencies salaku bagian tina dana, teu ngan Bitcoin.


Blockchain News 25.07.2018

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *