Blockchain News 24.09.2018

B Yayasan ngajalankeun kalawan rencana pikeun ngamekarkeun ékosistem Bitcoin

The B Yayasan mangrupakeun pondasi Bitcoin anyar nu ieu sacara resmi dibuka dinten, kalawan pengumuman datang dina konferensi Baltik Honeybadger Bitcoin di Riga, Latvia. The B Yayasan nyiar jang meberkeun ngembangkeun ekosistem Bitcoin. Rumusan tina B Yayasan kajadian salaku hasil tina sumbangan ti @sysmannet @francispouliot_ @Trezor @WhalePanda @starkness @ adam3us @giacomozucco @AlenaSatoshi @hodlhodl @lopp & Tambih deui.


brokerage pangbadagna Brazil urang geus launching hiji bursa crypto

Perusahaan induk tina calo bebas panggedena Brazil urang geus netepkeun up a bursa cryptocurrency. Grupo XP, nu owns teguh brokerage XP Investimentos, ngarencanakeun pikeun ngjalankeun platform nu di “bulan datang,” nambahkeun éta bakal ngarojong dagang di Bitcoin.

Diomongkeun di hiji acara di Sao Paulo, perwira eksekutif sungut urang, Guilherme Benchimol, ceuk: “Simkuring ngarasa obligated ngamimitian advancing di pasar ieu.” Benchimol ieu dicutat sakumaha nyebutkeun yen sungut nu nyieun kaputusan pikeun ngjalankeun bursa - XDEX dubbed - sabab 3 juta kapayun Brazilians geus diaku sababaraha Bitcoin, bari jauh leuwih saeutik, kira-kira 600,000, gaduh Holdings di saham.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 23.09.2018

ETH
$243.0
↑ waktos 0.32%
$21.9M
BTC
$6,681
↓ 0,44%
$19.1M
XRP
$0.5679
↓ 1,53%
$17M
XLM
$0.2789
↑ 16,3%
$6.18M
XMR
$120.69
↓ 0,49%
$2.88M
LTC
$60.78
↑ 0,43%
$1.92M
BCH
$485.33
↑ 0.05%
$1.69M
EOS
$5.96
↓ 0,67%
$1.5M
dash
$204.5
↑ 0,85%
$992,101
jsb
$11.52
↑ 0,70%
$710,727
ZEC
$132.3
↑ 7,40%
$683,966
MLN
$10.86
↓ 13,0%
$560,357
Ushdt
$1.00
↑ 0,03%
$460,450
DOGE
$0.0059
↓ 0,44%
$150,126
rep
$13.64
↑ 0,74%
$73,968
ICN
$0.429
↑ 1,39%
$23,498

KRAKEN digital asset Exchange
$75.9M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 24.09.2018


Wallet tiis

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *