Blockchain News 21.08.2018

Liechtenstéin urang Uni Bank téh bank kahiji dilisensikeun dunya pikeun ngjalankeun cryptocurrency sorangan

Liechtenstéin urang Uni Bank AG ngarencanakeun pikeun ngjalankeun cryptocurrency sorangan, nyirian hiji munggaran pikeun bank dilisensikeun tur diatur. bank nyatakeun token cryptocurrency maranéhna bakal dibuka dina alignment jeung Otoritas Market Financial, otoritas pangaturan ti Liechtenstéin. koin disebut koin pamayaran Uni Bank sarta bakal dijieun ku mata uang Fiat. bank geus partnered kalawan sababaraha calo cryptocurrency na Advisors nyadiakeun artos seamless ti cryptocurrency kana mata uang Fiat.

bank ceuk maranéhna bakal jadi “hiji-hambalan crypto sarta panyadia blockchain.” Lulugu ti Déwan Direksi, M.H. Dashmaltchi, ceuk: "Tujuanana kami geus jadi bank investasi blockchain munggaran di dunya… salaku bank pinuh dilisensikeun tur diatur kami dina posisi bencong ngagabungkeun sakabeh kaunggulan perbankan tradisional jeung kemungkinan alamiah dina téhnologi blockchain.


séntral Crypto gabung Winklevoss dijieun grup timer pangaturan

Hiji grup tina séntral cryptocurrency geus teamed up kalawan Gemini pendiri Cameron jeung Tyler Winklevoss pikeun ngjalankeun a timer pangaturan organisasi industri-fokus anyar (SRO). The Komoditas Association Virtual boga tujuan pikeun “ngukut finansial sora, pasar komoditi maya jawab na inovatif” ku ngamekarkeun standar industri jeung encouraging séntral cryptocurrency pikeun nyegah manipulasi pasar sarta lampah curang séjénna.

Gemini anu launching grup kerja dimimitian ngamekarkeun Standar ieu. The Komoditas Futures Komisi Trading boga yurisdiksi légal leuwih komoditi, kayaning Bitcoin, najan teu merta gaduh yurisdiksi leuwih pasar tunai sarta titik diturunkeun tina komoditas. VCA ngécéskeun ” pasar tunai keur komoditi virtual, tiasa nyandak kauntungan tina hiji lapisan tambahan tina pangawasan. Simkuring yakin yén nambahkeun lapisan ieu bisa méré panangtayungan malah leuwih pikeun pamakéna tur mastikeun integritas pasar ieu jeung industri tumuwuh.” VCA bakal nunjuk hiji dewan direksi nepi ngawasan organisasi, nu bakal bunuh mun sésana mangrupa nirlaba, grup bebas nu bisa “ngabantu ngatur tur ngadopsi standar global sarta lila-pangalusna.”


bank Cina isu $ 66M patut jaminan kana blockchain

Zheshang Bank, salah sahiji nu panggedéna dilaksanakeun sacara pribadi komérsial bank di Cina, geus réngsé penerbitan jaminan patut $66 juta mun investor ku ngagunakeun blockchain platform proprietary na. bank Filed prospectus na ka Shanghai clearing House on Aug. 13 & jadi salah sahiji lembaga munggaran di nagara nu geus facilitated transaksi keur jaminan dijieun ku grup aset via blockchain.

platform nu, disebut Lianrong, ieu dirancang di-imah ku bank jeung Tujuan sahingga pausahaan didaptarkeun ka disiarkeun aset receivable akun maranéhna pikeun investor poténsi jeung jang meberkeun hayu aranjeunna settle transaksi of invoices ieu salaku jaminan dina fashion peer-to-peer. Ku purchasing receivables akun a teguh urang, hiji investor dasarna bayaran pikeun invoice pending sungut urang di diskon na ekspektasi pikeun ngumpulkeun jumlah pinuh eta ka tahap salajengna ti pihak nu geus makéna pikeun nyieun pembayaran aslina.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 20.08.2018

BTC
$6,459
↑ 0,99%
$39.9M
ETH
$286.9
↓ 3,95%
$22.1M
XRP
$0.3356
↓ 1,57%
$4.46M
EOS
$5.07
↓ 1,93%
$2.34M
BCH
$547.28
↓ 2,71%
$2.25M
jsb
$13.04
↓ 2,18%
$2M
LTC
$56.58
↓ 1,20%
$1.47M
XMR
$99.45
↑ 2,76%
$1.03M
dash
$148.7
↓ 4,51%
$789,961
XLM
$0.2260
↑ 0,45%
$736,331
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$723,531
ZEC
$134.3
↓ 4,41%
$274,363
MLN
$7.06
↓ 13,7%
$202,729
rep
$18.31
↓ 0,38%
$144,308
GNO
$30.0
↓ 3,48%
$35,107
ICN
$0.465
↓ 3,41%
$27,439

KRAKEN digital asset Exchange
$78.4M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 21.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *