Blockchain News 20.09.2018

Dilisensikeun bursa Jepang Zaif hacked pikeun 6,000 bitcoins

Another Japan-based cryptocurrency exchange has been hacked, kaleungitan $60 million worth of cryptocurrency, kaasup 5,966 bitcoins. The licensed exchange, disebut gampang dinarajang, is operated by the Tech Bureau. It said on Thursday that the exchange first noticed an unusual outflow of funds last week, after which the company suspended asset deposit and withdrawal services.

Biro tech ngécéskeun yén sanggeus panalungtikan satuluyna, eta manggihan yén hacker jeung aksés diidinan pikeun dompet panas bursa urang kungsi dipaling kasarna $60 juta di Bitcoin jeung nu lianna. Nu keur ceuk, jumlah pasti dipaling tetep kanyahoan. bursa nu ditambahkeun yén saprak cagar asset sorangan ayeuna di sabudeureun $20 juta, eta geus ngahontal hiji perjangjian sareng teguh Japan-didaptarkeun disebut Fisco pikeun nampa hiji $44.5 juta investasi di tukeran pikeun dibagikeun utama kapamilikan.

Tarjamahan tina warta ti Basa Jepang

1. perkenalan
Kusabab sabudeureun September 14, Heisei 30, sababaraha layanan kayaning deposit / ditarikna tina mata uang virtual teu di operasi di layanan kami, sarta kami anu ngabalukarkeun kasulitan serius keur konsumén urang.
Salaku hasil survei kami, tétéla yén sabagian tina deposit na ditarikna dompet panas anu hacked ku aksés diidinan ti luar, sarta bagian tina mata uang maya dikelola ku urang ieu illegally discharged ka luar .
kaayaan ieu bakal ngahasilkeun betraying nu trust sadaya konsumén urang anu dipercanten parusahaan urang jeung ngajaga aset berharga, sarta kami hapunten bohong turun.
asli, eta mangrupakeun prioritas luhur yén kami moal sangsara ruksakna aset customer. Urang bakal promptly ngabéjaan Badan Layanan Financial jeung otoritas panalungtikan sanggeus karuksakan abovementioned sarta ogé nalungtik cukang lantaran jeung usaha tina pihak katilu kaasup Kaichi Corporation ogé dina pausahaan, Urang narékahan pikeun ngamankeun.
di handap, we will explain the explanation about this issue, our company’s response, the situation of securing financial resources equivalent to customer assets, and future management policy of our management team.

2. Facts currently known about hacking damage
① History of hacking damage
In order to respond to customer’s deposit / withdrawal, we are keeping it in hot wallet (part cold wallet) of kept virtual currency from customer. Unauthorized access from the outside was conducted from around 17 o’clock on July 14, 1900 to around 19 pukul dina server menata kana dompét panas kanggo deposit na ditarikna, jeung dompét maya diurus ku dompét Mata Artos panas (BTC, Mona, BCH) ieu illegally remitted. Ngeunaan métode beton husus ngeunaan aksés diidinan, jeung sajabana, hal ieu mangrupakeun hal kriminal, eta geus kungsi dipénta pikeun nalungtik ku filing laporan ruksakna otoritas Panalungtikan, sarta ogé dina raraga nyegah nanaon sarua kajahatan kapayunna Abdi hoyong anjeun withhold kuring. Urang ngarti yén katerangan lengkep nyaeta saloba mungkin, Tapi Kami pleased lamun ngaku eta sagala cara.

② leungitna disababkeun ku ruksakna Hacking kami
Jinis sarta kuantitas mata uang maya nu urang leungit alatan Hacking ruksakna nyaéta kieu.
· BTC 5966
· Mona ayeuna handapeun Panalungtikan
· BCH ayeuna handapeun Panalungtikan
The total karugian alatan karuksakan di luhur diperkirakeun janten ngeunaan 6.7 miliar yen (kaasup Mona na BCH) di yen Jepang. Alesan keur teu keur sanggup nangtukeun kuantitas karuksakan di momen éta server teu restarted dugi konfirmasi aman tina kaamanan anu ensured guna nyegah karuksakan sekundér. Pas kuantitas mata uang maya nu leungit ditangtukeun, urang ngalaporkeun eta promptly.

③ Dampak on konsumén’ aset alatan Hacking ruksakna
Diantara currencies maya sarua jeung ngeunaan 6.7 miliar yen leungit, aset unik urang téh sarua jeung kira-kira 2.2 miliar yen, jeung sarua mata uang maya pikeun aset customer is ngeunaan 4.5 miliar yen.
Saatos Ngajalajah hal ieu, kami nu striving pikeun ngamankeun sumberdaya finansial teu ngaruksak aset customer urang, sarta kami bakal ngajelaskeun kaayaan di handap “3. Respon ti parusahaan urang”.

3. respon parusahaan urang urang
① analisis Cukang lantaranana sarta sistem balikan deui
Kusabab parusahaan urang kauninga gangguan server on September 17, 1920 jeung karuksakan hacked ieu dikonfirmasi dina 18 di handap, urang dilaporkeun ka Khazanah sarta dianalisis ngabalukarkeun tur dijieun laporan ruksakna otoritas panalungtikan jsb. Tadina.
ayeuna, kami nu mariksa sarta strengthening kaamanan, rebuilding server, jeung sajabana, guna ngabalikan sistem depositing / withdrawing mata uang virtual. Kami komitmen ka restorasi pas mungkin, jadi sumangga antosan bari. Sumawona, Kuring tulus hapunten sagala inconveniences anu bisa timbul.

② Request for rojongan on aset customer urang, jsb. jeung disimpulkeun kontrak
We have immediately requested the following support after the discovery of this case and have already concluded a contract concerning support. Contents of support include (1) provision of property equivalent to customer’s assets held by lost customers, (2) provision of technologies / personnel for improving security, (3) capital alliance to improve management foundation, management team Dispatch, jsb. are included in the content.
Dinten (September 20, 1808), we provide financial assistance providing 5 miliar yen mun parusahaan urang ngaliwatan cabangna Fisco Digital asset Grup Co., Ltd., a parusahaan grup Co FISKAL, a parusahaan JASDAQ didaptarkeun , Kami geus menyimpulkan hiji perjangjian dasar mertimbangkeun satru ibukota ka acquire mayoritas saham kami, nu dispatch leuwih ti satengah tina direksi jeung auditors perusahaan.
Salaku tambahan, kami geus menyimpulkan hiji perjangjian dasar kalayan Kaica Corporation (didaptarkeun dina JASDAQ, Kode jaminan 2315) kiwari, jeung eusi nyadiakeun téhnologi pikeun ngaronjatkeun kaamanan ka parusahaan urang.
Pikeun instalasi nu rojongan luhur, pencét release bakal dikaluarkeun ti Fisco Co., Ltd. sarta Kaica Co., Ltd. nu mangrupakeun pausahaan grup dina samping supporter, mangga tingal di handap ieu.

· Release ku Fisco Corporation
http://www.fisco.co.jp/uploads/20180920_fisco_pr.pdf

· Release ku Kaica Corporation
HTTPS://www.caica.jp/wp-content/uploads/pdf/2018/20180920_1_oshirase.pdf

4. Dibalikan deui deposit na withdrawals, Kawijakan hareup on aset customer urang
① Dina tur kaluar tina mata uang virtual
Urang bakal bisa dipaké kana ngarekonstruksikeun sistem bari narima pangrojong ti insinyur ti Ka- The Siok, Ltd. keur resumption of deposit / ditarikna pas mungkin.
The balikan deui tina deposit / ditarikna tina mata uang virtual dumasar kana premis yén kasalametan sistem kasebut dikonfirmasi. Di momen hadir, Kuring tulus ngahaturkeun éta kuring teu bisa husus nyabit tanggal resumption.
Ngeunaan aset anjeun hargana, salaku urang bahas di handap, kami nu rencanana bisa diamankeun ku ngayakeun sipat, jadi sumangga ngartos bageur nawaran reureuh di.

② aset Palanggan (ngayakeun yen Jepang tur penyediaan mata uang maya deposit)
Kami geus menyimpulkan hiji perjangjian dasar kalayan Fisco Digital asset Grup Co., Ltd. nu ngabahas kurban 5 miliar yen mun parusahaan urang. Kami Nyiapkeun na negotiating jeung parusahaan on premis anu tawaran bakal dieksekusi dina ahir bulan ieu.
Salaku tambahan, kami rencanana procure mata uang maya nu leungit ngagunakeun dana nu disadiakeun jeung nyiapkeun eta supados karuksakan dina aset customer urang moal kapangaruhan.
Di masa anu payun, lamun eusi perjangjian dasar nu dieksekusi, jeung sajabana, urang ngalaporkeun pas perlu.

5. Panempo tim manajemen urang ayeuna ngeunaan perkara ieu
Sakabéh tim manajemen urang nyandak serius kanyataan yén alatan karuksakan Hacking waktos, berharga aset deposit ti nasabah geus ngiles. Salaku hasilna, sanajan sarua mata uang maya pikeun aset customer urang bisa disiapkeun ku luhur-disebutkeun waragad jsb, éta masalah sarta inconveniences dibikeun ka para nasabah anu rongkah.
Salaku hasilna, Tim manajemén urang ayeuna direspon ku kakuatan pinuh keur masalah ieu, urang pinuh komitmen ka preserving aset customer sarta kaeusi kawajiban urang pikeun mikeun ka tim manajemen ti Grup FISKAL, nu acquires a mayoritas kontrol Dina hal, urang retire perwira kami salaku tanggungjawab manajemén.
Ngeunaan matéri dina kasempetan ieu, tim manajemen ngahaturkeun ka sakabéh konsumén urang keur sieun.

6. Kawijakan bisnis COMSA ku perusahaan filial kami
Tech Biro Holdings Co., Ltd., perusahaan filial kami, ngoperasikeun bisnis COMSA hasil ku pamisah parusahaan urang ti parusahaan urang. Regarding the future policy of the project, it is currently under consideration at the company, and we will report it as soon as it is discovered.

7. For inquiries regarding this matter
For inquiries regarding this matter, please contact below.
Tech Bureau Inc. Corporate Communications
E-mail address pr@techbureau.jp
Phone number 03-6705-8653 (private telephone)
Reception hours Weekdays from 10 o’clock to half past seven


Laporan Kraken Market Daily pikeun 19.09.2018

BTC
$6,416
↑ 1,60%
$61.4M
ETH
$211.3
↑ 2,28%
$40.2M
XRP
$0.3291
↑ 4,85%
$8.82M
EOS
$5.26
↑4.37%
$2.55M
BCH
$436.51
↑ 1,37%
$2.36M
Ushdt
$1.00
↓0.02%
$1.48M
XMR
$111.17
↓ 0,03%
$1.35M
jsb
$10.91
↑3.22%
$1.21M
LTC
$54.66
↑ 1,28%
$1.2M
dash
$192.9
↑ 3,74%
$765,708
XLM
$0.2084
↑ 0,59%
$630,585
DOGE
$0.0057
↓ 4,07%
$558,310
ZEC
$113.4
↑ 0,89%
$371,316
rep
$12.55
↓ waktos 0.32%
$114,749
ICN
$0.375
↑ 3,84%
$92,844
MLN
$9.98
↑3.53%
$32,545

KRAKEN digital asset Exchange
$123M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 20.09.2018


 

Kartu Bitcoin

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *