Blockchain News 19.09.2018

Kasatiaan CEO petunjuk dina produk crypto

CEO kasatiaan Investasi Abigail Adang geus kaungkap parusahaan berpungsi dina Jumlah cryptocurrency na blockchain nu patali produk na kurban, kalawan release maranéhna tentatively dibereskeun pikeun sometime méméh ahir taun. CEO ceuk "Urang saena sababaraha hal dijalankeun, sababaraha hal anu sawaréh rengse tapi ogé jenis on rak nu kusabab éta teu bener dina waktu katuhu. Simkuring miharep boga sawatara hal pikeun ngembarkeun ku tungtung taun. "

Kasatiaan geus konsistén geus salah sahiji ti saeutik firms badag nu boga sababaraha kali sarta kabuka dibéré interest na di crypto, sarta CEO nu nuluykeun kana nangtukeun "Naon urang dimimitian ku ieu gedong daptar panjang kasus pamakéan pikeun boh Bitcoin, Ethereum, cryptocurrencies séjén, atawa téhnologi blockchain berpotensi ngan atah. Kalobaannana geus scrapped ku kiwari atawa sahenteuna ditunda rak nu. Hal anu sabenerna cageur nya moal hal Jigana merta kami diperkirakeun. Kami nyobian ngadangukeun pasaran jeung antisipasi kumaha bakal make akal pikiran. "


UK Khazanah: “Crypto-aset” kudu angger

Bitcoin na currencies digital lianna anu mangrupa “situasi Wild West” sarta kudu diatur ngajaga investor, panitia MPs geus ngadesek. Masalah kaasup harga volatile, perlindungan konsumen minimal na resiko tina Hacking jeung duit-laundering, nyebutkeun Komite Khazanah. panitia ceuk aya no well-fungsi cryptocurrencies na pikaresep keur nelepon aranjeunna “crypto-aset”. Ieu ngadesek ka watchdog kota, Otoritas Laku Financial, mun ngawaskeun aranjeunna.

Ayeuna, nu FCA boga kakuatan pikeun ngatur boh issuers aset ieu atawa séntral dina nu sipatna traded. “investor Crypto-asset ayeuna afforded panyalindungan pisan saeutik ti litany tina resiko. nyaéta, aya euweuh mékanisme formal keur redress konsumen, atawa santunan.” ceuk Panitia Khazanah. Nicky Morgan, anu samet panitia, ceuk: “Ieu unsustainable pikeun pamaréntah sarta régulator mun bumble sapanjang ngaluarkeun warnings leuleus keur investor poténsial, acan refrain ti lakonan. Di minimum a, Perda kedah alamat perlindungan konsumen na anti duit-laundering.”


NASDAQ ieu acquiring crypto ramah Swedia fintech Cinnober

NASDAQ, bursa saham kadua panglegana, ngumumkeun Jumaah yén éta téh dina karya ka acquire Cinnober, a panyadia solusi dagang dumasar di Swedia. Cinnober ngabogaan sajarah pikeun bullishness arah aset digital sarta sahingga leuwih gampang pikeun lembaga pikeun investasi di aranjeunna. Salah sahiji usaha jalma teh partnership kalawan BitGo, a behemoth pikeun institusional-grade kaamanan cryptocurrency dijagaan.

akuisisi highlights panganyarna NASDAQ urang, sanajan henteu langsung dina hal ieu, rasa na keur dagang cryptocurrency. Cinnober, bari teu hiji bursa sorangan, mangrupakeun dagang panyadia solusi pikeun marketplaces na clearinghouses. Salaku conto, platform BitGo ieu ogé-cocog keur investor institusional badag di NASDAQ. Solusi kaamanan tur dijagaan multi-signature kalawan BitGo geus dijieun salah sahiji pang populerna di rohangan. jasa custodian cryptocurrency Cinnober urang bisa jadi salah sahiji leungeun paling coveted of acquisition nu, sakumaha masalah leuwih custodianship geus dijieun loba investor institusional hesitant.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 18.09.2018

BTC
$6,316
↑ 1,27%
$50.3M
ETH
$206.6
↑ 6,97%
$47.4M
XRP
$0.3139
↑ 17,1%
$13M
EOS
$5.04
↑ 7,23%
$3.3M
BCH
$430.62
↑ 4,51%
$2.2M
XMR
$111.20
↑ 2,38%
$2.11M
Ushdt
$1.00
↓ 0.01%
$1.73M
LTC
$53.97
↑ 3,89%
$1.52M
XLM
$0.2072
↑ 6,18%
$1.3M
jsb
$10.57
↑ 4,86%
$1.12M
dash
$185.9
↑ 0,35%
$866,134
ZEC
$112.4
↑ 5,62%
$361,081
DOGE
$0.0059
↓ 4,86%
$221,018
MLN
$9.64
↓ 5,12%
$199,956
rep
$12.59
↑ 4,14%
$178,123
GNO
$26.9
↓ 2,08%
$49,261

KRAKEN digital asset Exchange
$126M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 19.09.2018


 

Kartu Bitcoin

 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *