Blockchain News 18.09.2018

Coinbase nawarkeun LinkedIn Eksekutif salaku Kapala Data anyar

Cryptocurrency Exchange ngamimitian Coinbase geus hired LinkedIn Kepala Analytics sarta Élmu Data.

Michael Li, a manajer senior LinkedIn anu geus spent leuwih ti tujuh taun jeung platform jejaring profésional, baris nganggap peran Wawakil Présidén Data, nurutkeun ka pos blog diterbitkeun Salasa.

karirna jadi jauh geus fokus kana integrasi data kana jasa finansial, e-commerce na jaringan sosial, manéhna nulis di posting. Anjeunna percaya yén aya “kemungkinan sajajalan” ngagunakeun data dina cryptocurrency na spasi blockchain.

“Abdi bungah ngeunaan kamampuh pikeun nangtukeun tur mekar peran anu data bisa maénkeun dina spasi ngembang pesat, ngagabungkeun pamikiran inovatif pikeun ngajawab tantangan anyar kalawan palajaran diajar ti kaliwat kuring,” cenahna.

“Data bakal penting pikeun bolster misi Coinbase urang jeung strategi of delivering paling dipercaya jeung gampang-to-pamakéan produk jeung jasa cryptocurrency. Kuring ngarasa bencong nyandak kana peran anyar ieu nangtang jeung rewarding dimimitian bab salajengna karir kuring. »

Kalawan dangong panganyarna ieu, Coinbase terus taun miboga dorong rék dilegakeun tim kapamimpinan na. Dina sapuluh bulan kaliwat, nu Exchange geus hired Wawakil Présidén Keuangan, Komunikasi sarta Téknik, kitu ogé pajabat keuangan sarta minuhan senior.

Khususna, Li teu manajer LinkedIn pangheulana gabung serial Coinbase. dina Maret, Coinbase ngumumkeun yén Emilie Choi geus ngagabung ngajalankeun akuisisi nu.

nu panganyarna, parusahaan ngumumkeun eta bakal nyewa leuwih ti 100 pagawé anyar keur kantor na nembe dibuka dina New York taun hareup.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 17.09.2018

BTC
$6,236
↓ 4,05%
$54.2M
ETH
$193.1
↓ 12,9%
$54.1M
XRP
$0.2681
↓ 4,67%
$3.1M
EOS
$4.70
↓ 13,8%
$2.47M
BCH
$412.05
↓ 7,79%
$2.34M
LTC
$51.95
↓ 9,05%
$1.45M
XMR
$108.61
↓ 7,97%
$1.2M
jsb
$10.08
↓ 9,76%
$1.07M
dash
$185.3
↓ 1,62%
$720,904
XLM
$0.1951
↓ 5,72%
$576,855
Ushdt
$1.00
↓ 0.01%
$410,506
ZEC
$106.4
↓ 9,90%
$289,968
rep
$12.09
↓ 10,4%
$179,722
ICN
$0.358
↓ 5,25%
$145,832
DOGE
$0.0062
↓ 3,85%
$132,590
MLN
$10.16
↓ 12.2%
$63,137

KRAKEN digital asset Exchange
$123M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 18.09.2018


 

pangalaman Hashflare

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *