Blockchain News 17.09.2018

Binance pikeun ngjalankeun Singapura Fiat-crypto bursa

Binance disetel ka unveil hiji bursa mata uang Fiat anu bakal dumasar di Singapura. CEO Changpeng Zhao ceuk bursa anyar ayeuna dina hiji fase nguji béta uleman wungkul dimimitian dina 18 September, 2018.

Ieu sia noting yén otoritas Singaporean teu ngatur séntral crypto sabab crypto teu dipikawanoh salaku lembut légal di nagara, tapi séntral anu mangkaning diperlukeun pikeun abide ku AML jeung peraturan CFT.

Teu aya ragu atanapi misconceptions ngeunaan Binance keur bursa cryptocurrency utama dina taun ka tukang. CEO bursa urang, Changpeng Zhao (Cz on Twitter), ngumumkeun Sabtu kieu ngeunaan Binance pas pikeun ngjalankeun a nguji duit béta hirup tina bursa Singapura Fiat, mimitian ti Sept 18. This feature is expected to be available based on invitation only. This tweet is coming on the second day (kaluar tina tilu) tina gempungan Cumberland, nyokot tempat di Singapura.

Sanajan, saprak paling séntral Cryptocurrency lolobana gumantung kana ETH atanapi BTC salaku asset basa keur liquidity, nu Listing of tokens crypto dipasangkeun kalayan Fiat pasti bakal hambalan hébat sejen nuju nyoko crypto.


pengendara Uber Argéntina urang mayar kalawan BTC, saprak kartu kiridit anu ngalarang

Argéntina geus ngalarang pamakean kartu kredit keur purchasing Uber rides, Uber direspon ku narima Bitcoin sakumaha pamayaran kanggo rides. Kusabab kaayaan nu dikaluarkeun hiji paréntah Larang kartu kiridit sakumaha pamayaran kanggo Uber di 2016, pamaké geus bisa migunakeun Bitcoin via kartu debit Xapo.

Numutkeun Présidén Bitcoin Latam sarta CEO RSK Labs, Diego Gutierrez Zaldivar "Dina pamaké Uber umum anu kacida pangaweruh ngeunaan téhnologi sarta leuwih rawan Bitcoin pamahaman sarta pamakéan, takwa ngeunaan Bitcoin biasana datangna ti nu leuwih buta huruf ".


Laporan Kraken Market Daily pikeun 16.09.2018

ETH
$221.6
↓ 0,68%
$27.7M
BTC
$6,499
↓ 0,46%
$21.9M
XMR
$118.02
↓ 0,65%
$1.53M
XRP
$0.2812
↓ 0,18%
$1.42M
BCH
$446.88
↓ 1,96%
$1.39M
EOS
$5.45
↑ 0,74%
$953,346
LTC
$57.12
↓ 0,63%
$807,294
jsb
$11.17
↓ 2,27%
$493,446
XLM
$0.2070
↑ 1,31%
$334,236
MLN
$11.57
↑ 0,26%
$262,666
dash
$188.3
↓ 2,34%
$210,706
DOGE
$0.0064
↑ 3,94%
$176,040
ZEC
$118.1
↓ 2,59%
$167,062
Ushdt
$1.00
↑ 0,02%
$101,492
rep
$13.49
↑ 1,97%
$78,887
ICN
$0.378
↓ 0,22%
$35,826

KRAKEN digital asset Exchange
$57.6M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 17.09.2018


Kartu Bitcoin

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *