Blockchain News 16.08.2018

Pantera Capital raises $ 71M pikeun dana venture crypto

parusahaan investasi Blockchain Pantera Ibu geus dibuka dana crypto katilu na kalawan leuwih $71 juta geus komitmen. Hiji filing detik nunjukkeun skéma investasi anyar, disebut Modal Dana III, dimimitian kurban kahijina dina 31st Juli sarta geus diangkat $71.44 juta ti 90 investor.

Pantera ogé nulis dina pos blog Rebo yén Modal Dana III geus dijieun blockchain alungan kahijina, investasi dina Bakkt - platform dagang cryptocurrency dibuka mimiti bulan ku ICE, parusahaan induk tina Bursa Saham New York. teguh investasi Pantera ngarékam 10,000 persen balik leuwih salila lima taun ti patok na di sagala rupa proyék cryptocurrency. Pantera geus invested di séntral crypto kayaning Bitstamp, Korbit na Shapeshift, kitu ogé pangmayaran startups kawas Circle.


budgets Koréa Kidul $ 880M pikeun tech kaasup blockchain

Kim Dong-deuk, menteri keuangan Koréa Kidul, ngumumkeun yén pamaréntah geus sisihkan $4.4 milyar leuwih taun upcoming pikeun hiji program investasi nu museurkeun kana blockchain sarta salapan sektor tech séjén burgeoning. husus, pamaréntah Koréa Kidul bakal investasi leuwih $880 juta taun hareup guna naekeun ngembangkeun téknologi inovatif kaasup blockchain.

Data diungkabkeun dina ramatloka sahiji Departemen Ekonomi jeung Keuangan nunjukeun yen pamaréntah disetel ka allocate 1 triliun won, atawa ngeunaan $880 juta di 2019 - hiji 80 pertumbuhan persén dibandingkeun yen di 2018 - pikeun investasi di téknologi kaasup blockchain, data badag tur AI. saterusna, otoritas ceuk éta bakal investasi jumlahna aya $8 – 9 milyar di wewengkon dina lima taun datang. Tujuanana nya éta pikeun “difokuskeun promosi data badag tur AI, ngamekarkeun téhnologi blockchain pikeun mastikeun kaamanan manajemén data na boosting ékonomi babagi.”


bursa Cryptocurrency Zb ngarencanakeun move mun Malta

ZB.com, bursa cryptocurrency fith-panglegana dumasar volume dagang poean, geus netepkeun nepi warung dina Blockchain Island cerah of Malta. ZB.com bakal formal nyetel operasi Éropa na jeung peluncuran hiji bursa anyar dina Malta. pengumuman panganyarna Ieu kieu jelema ku Binance, OKEx na DQR, anu ogé geus dibuka kantor di Pulo.

Pausahaan mimitina bakal ngamimitian kaluar salaku crypto-to-crypto bursa sarta ahirna bakal neuteup ka nawiskeun Fiat-to-crypto pasang dagang ngaliwatan platform anyarna dumasar kaluar bangsa pulo Éropa. Co-pangadeg Jimmy Zhao ceuk "Malta sugan bangsa-pamikiran maju paling kutang jeung dunya di DLT, crypto na fintech, sarta kami bungah kacida janten bagian tina Island Blockchain. Kami yakin urang bakal tiasa ngembarkeun operasi hirup urang geura-giru.”


Blockchain News 16.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *