Blockchain News 15.08.2018

otoritas Ukraina rencana pikeun ngakuan cryptocurrency salaku asset finansial

Wikivoyage bisa geura-giru ngakuan cryptocurrency salaku asset finansial. Wikivoyage parlemen ngarencanakeun pikeun ngadopsi kerangka légal dina taun hareup, sakumaha dilaporkeun ku Kepala tina jaminan Nasional sarta Pasar Bursa Komisi Ukraina Timur Khomaev. resmi disebut cryptocurrency salaku alat finansial, bari noting yén éta teu bisa dianggap salaku lembut légal. "Ieu deui kawas biasa, beungkeut, catetan promissory. Urang rencana pikeun masihan pangakuan sah mun cryptocurrency salaku asset finansial sarta ngidinan urang pikeun investasi di dinya sarta ngagunakeun ieu parabot finansial.”

Cenah éta Swiss, otoritas Maltese na Gibraltarian taat ka sami “asset finansial” panjelasan. Numutkeun Khromaev, Kiev kedah nyieun kaayaan nguntungkeun pikeun ngamekarkeun pasar cryptocurrency ogé. oge, anjeunna ngemutan eta perlu maksa perpajakan on cryptocurrency na empower lembaga husus tangtu ngatur lapisan ieu.


Olahtalatah garis buta ngajalankeun dana venture token $ 10M

olahtalatah buta Jepang garis geus dibuka dana venture token kalawan komitmen ibukota $10 juta via cabangna na nembe diadegkeun disebutna ngabuka blokir ventures. sungut nu traded masarakat awam ceuk eta tujuan pikeun investasi di startups blockchain dina upaya naekeun ngembangkeun téhnologis.

grup garis ceuk eta ekspektasi nambahan jumlah total dana dina mangsa nu bakal datang dumasar kana ngembangkeun industri blockchain. peluncuran dinten ieu asalna 1 bulan sanggeus éta dimimitian operasi platform dagang cryptocurrency na, Bitbox. Ti ramatloka garis urang “Ku launching dana token perusahaan ieu anyar, Garis ieu dimaksudkeun keur naekeun ngembangkeun sarta nyoko cryptocurrencies jeung téhnologi blockchain. Sapertos kitu, Garis nyaeta salah sahiji mimiti korporasi traded masarakat awam kana formalize Investasi token ngaliwatan dana perusahaan.”


Laporan Kraken Market Daily pikeun 14.08.2018

BTC
$6,091
↓ 3,08%
$104M
ETH
$261.8
↓ 9,63%
$83.1M
XRP
$0.2641
↓ 5,87%
$6.72M
BCH
$487.21
↓ 9,08%
$5.06M
jsb
$10.88
↓ 12,8%
$4.98M
EOS
$4.33
↓ 7,08%
$3.23M
LTC
$52.65
↓ 6,60%
$3.17M
XLM
$0.2119
↓ 7,31%
$3M
XMR
$80.98
↓ 10,6%
$2.23M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.83M
ZEC
$126.3
↓ 13,8%
$1.77M
dash
$138.5
↓ 5,02%
$1.46M
rep
$15.49
↓ 22,3%
$903,827
MLN
$5.81
↓ 23,9%
$260,477
GNO
$30.1
↓ 4,15%
$109,909
ICN
$0.433
↓ 20,7%
$109,500

KRAKEN digital asset Exchange
$222M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 15.08.2018

2 comments

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *