Blockchain News 14.09.2018

Hong Kong kamasan nawarkeun aplikasi blockchain pikeun tracking inten

A ngarah perhiasan pangecér Hongkong, Chow Tai Fook, geus partnered jeung Gemological Institute of America, a nirlaba awakna panalungtikan industri, nyieun aplikasi basis blockchain anu bakal ngaktipkeun nasabah ka ascertain asal na kaaslian batu dibeuli. ngembangkeun ieu brings palaksanaan blockchain prosés ngadeukeutan ka individu biasa ngaliwatan hiji antarbeungeut pamaké leuwih diaksés, aplikasi nu.

Ngawanohkeun hiji Avenue akrab pikeun pamaké biasa ngakses jasa sapertos pasti ngagambarkeun hambalan badag arah leyuran langgeng. inisiatif ku Chow Tai Fook bakal ningali intan dijual di toko na T Tandaan-branded "gradasi" pikeun konsumén, ku Gemological Institute dina dimangfaatkeun of America. Keur sanggup ngabuktikeun asal na kaaslian hiji item pasti nawarkeun industri ka jaman "hawa seger", jeung nyieun jasa sapertos gampang diakses via interfaces pamaké akrab kawas hiji aplikasi memang hiji hambalan monumental pikeun industri.


platform dagang crypto Uber ko-pangadeg urang ngajalankeun brokerage institusional

Voyager, platform dagang cryptocurrency dijieun ku CTO munggaran Uber urang sarta urut eksekutif E * Trade, geus meluncurkan division brokerage anyar dirancang husus pikeun investor institusional. Voyager brokerage institusional boga tujuan pikeun nganteurkeun a "pangalusna-di-kelas solusi dagang crypto" pikeun firms badag néangan dagangan cryptocurrencies, misalna. dana pager hirup, mésér-sisi firms, sarta makers pasar. brokerage ieu kadaptar pikeun ngjalankeun méméh ahir taun.

"Ngalengkepan kurban urang jeung leveraging infrastruktur urang pikeun kaasup komunitas institusional sok bagian tina roadmap strategis jangka panjang urang,"Ceuk Stephen Ehrlich, CEO Voyager sarta urut eksekutif dina E * Trade. CIO Glenn Barber ceuk "gol kami téh mawa tingkat aksés, konektipitas jeung inovasi nu investor institusional, khususna, nu néangan guna éféktif ilubiung dina dagang crypto.”


Laporan Kraken Market Daily pikeun 13.09.2018

ETH
$203.2
↑ 12,9%
$79.9M
BTC
$6,440
↑ 2,18%
$72.7M
EOS
$5.37
↑ 9,59%
$5.99M
XRP
$0.2770
↑ 3,96%
$4.32M
XMR
$111.36
↑ 9,64%
$3.09M
Ushdt
$1.00
↑ 0,04%
$2.69M
BCH
$457.50
↑ 7,36%
$2.25M
LTC
$53.77
↑ 4,71%
$1.63M
jsb
$10.89
↑ 3,52%
$1.43M
XLM
$0.2025
↑ 1,72%
$988,247
dash
$190.8
↑ 5,62%
$979,088
MLN
$10.26
↑ 19,7%
$892,432
ZEC
$115.7
↑ 7,00%
$546,469
DOGE
$0.0064
↑ 0,03%
$454,726
rep
$14.02
↑ 5,10%
$364,186
GNO
$28.0
↑ 7,02%
$63,048

KRAKEN digital asset Exchange
$178M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 14.09.2018


 

Wallet tiis

 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *