Blockchain News 14.05.2018

rencana kota New York blockchain puseur

Ngumumkeun Senén salila saminggu blockchain di New York, nu New York City Ékonomi Pembangunan Corporation (NYCEDC) geus launching sababaraha inisiatif pikeun nyimpen kota dina peta salaku hub téhnologi blockchain. Foremost diantara aranjeunna téh rencana pikeun muka “Blockchain Center” nu duanana bakal ngamajukeun kasadaran masarakat ngeunaan téhnologi jeung mempermudah paguneman diantara pamangku kapentingan industri.

The NYCEDC ogé ngumumkeun kompetisi hiji, diperkirakeun ngajalankeun di telat 2018, dimaksudkeun pikeun ngahasilkeun gagasan pikeun ngaronjatkeun jasa kota kalawan tech blockchain.


Samourai na goTenna peluncuran Bitcoin dompét anu hade tanpa internet

Kusabab sambungan internét henteu salawasna sadia, dipercaya atanapi swasta, pamaké cryptocurrency kudu cara alternatif pikeun nyambung ka jaringan. Jadi ngamimitian basis York Anyar goTenna, diadegkeun dina 2012 ku duduluran Brasil Daniela na Jorge Perdomo, ieu Maskumambang ku Samourai Wallet pikeun ngjalankeun hiji aplikasi Android panas kieu anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngirim pangmayaran bitcoin tanpa konéksi internét.

“Anjeun kedah tiasa méakkeun bitcoin anjeun malah di wewengkon musibah,” goTenna insinyur Richard Meyers ceuk, citing nu duduluran Perdomo’ Karya panganyarna dina Puérto Riko, dimana alat goTenna mantuan urang sambungkeun sanggeus Hurricane Maria. “Salami anjeun gaduh cara pikeun ngeusi batre telepon Anjeun, Anjeun tiasa nepi na meshed tur komunikasi.”

“Ieu nawiskeun alternatif anu leuwih carana ngawasan-tahan,” Meyers ceuk.


collector pajeg Florida nyaéta mimiti agénsi AS gov pikeun nampa Bitcoin

A Florida collector pajeg county geus partnered kalawan Bitcoin pangmayaran processor BitPay narima cryptocurrency pikeun rupa-rupa layanan.

Kolektor Pajak Seminole County Joel Greenberg ceuk dina hiji pernyataan Senén yen kantor na bakal nyandak Bitcoin pikeun pangmayaran pakait sareng lisensi supir jeung kartu ID, tag mobil na judul na pajeg sipat.

Greenberg ceuk dina pernyataan nu:

“Tujuan tina ulayat abdi di kantor téh nyieun pangalaman customer urang gancang, smarter tur leuwih efisien, sarta mawa jasa pamaréntah ti abad ka-18 ka abad 21 sarta hiji cara nyaeta ditambah cryptocurrency kana pilihan pembayaran kami… kalayan kantor Pajak kolektor urang Seminole County, kami geus kalibet agénsi pamaréntah mimiti urang pikeun nampa Bitcoin… ku sahingga gampang tur seamless maranehna,” anjeunna ditambahkeun.


NASDAQ-Powered bursa cryptocurrency pikeun ngjalankeun Juni

dx.exchange, nu diatur pikeun ngjalankeun bulan hareup, ieu bursa crypto munggaran Powered by NASDAQ. "Kauntungan gawé babarengan ieu threefold: nami brand, téknologi jeung peraturan,"Ceuk CEO DX Exchange Daniel Skowronski.

Bari kauntungan munggaran anu cukup timer explanatory, Skowronski salajengna ngécéskeun yén téhnologi maranéhna bakal ngandelkeun infrastruktur NASDAQ urang, kayaning engine cocog anak - dipaké ku leuwih ti 70 séntral sabudeureun dunya.


SAP pikeun ngjalankeun blockchain proyék suplai

Multinasional teguh software SAP ieu ngembangna karya na kalawan blockchain kana spasi ranté suplai.

SAP keur néangan keur nerapkeun tech keur ranté suplai tatanén ku cara Ladang -na pikeun prakarsa Consumer.

Torsten acce, kalungguhan blockchain SAP urang ngomong “téhnologi nu ditingkatkeun ngamungkinkeun pausahaan pikeun ngabasmi asal muasal produk pangan, asupkeun requests jeung kurban, sarta ngabuktoskeun kaaslianana sarta ngaéksekusi transaksi.”


Blockchain News 14.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *