Blockchain News 13.09.2018

BitGo narima persetujuan pangaturan pikeun aset dijagaan crypto

ngamimitian kaamanan Crypto BitGo geus narima persetujuan dina AS meta salaku custodian mumpuni pikeun aset digital. BitGo Amanah geus disatujuan ku Divisi Selatan Dakota of Perbankan, hartina eta tiasa ayeuna nawiskeun klien institusional leyuran gudang diatur pikeun aset digital, ceuk minuhan kapala jeung perwira légal Shahla Ali.

“ayeuna … kami nawiskeun hiji solusi dompét panas online, nu sadia pikeun saha ngundeur software urang jeung nyimpen koin maranéhna. Urang ogé nawarkeun solusi custodial nu kombinasi dompét panas tur tiis… harepan urang geus nepi ka ngawangun platform ieu kaluar, mun bener demonstrate mun régulator na konsumén nu model kieu bisa dianggo na bener we tiasa ngawangun hiji parusahaan trust hébat nu aset safeguards.” BitGo boga tujuan pikeun nyieun kurban dijagaan aman nu mangrupakeun alat pikeun nengtremkeun ati investor jeung pamaréntah lokal sapuk yén cryptocurrencies bisa nyadiakeun nilai ka grup ieu. “Urang sadar maranéhna bakal jadi pangalusna dilayanan ku custodian anu sagemblengna fokus kana aset maranéhna” manéhna ceuk.


Mt. creditors perusahaan Gox urang ayeuna tiasa berkas klaim pikeun refunds Bitcoin

The wali tina panjang-defunct Bitcoin bursa Mt. Gox geus ngumumkeun yén creditors perusahaan kiwari bisa ngasupkeun klaim ka cakar deui trapped Bitcoin ngaliwatan hiji prosés rehabilitasi nembe disatujuan. Nobuaki Kobayashi, Pangacara-di-hukum jeung wali rehabilitasi pikeun Mt. Gox ceuk dina siaran Rebo yén urut pamaké perusahaan tina bursa bakal gaduh dugi Oct. 22 mun file buktina nyadangkeun klaim maranéhanana pikeun refunds aset crypto dicekel ku bursa jeung.

“Kami geus dileupaskeun hiji sistem ngaku filing rehabilitasi online … nu ngidinan pamaké perusahaan pikeun berkas proofs maranéhanana ngaku ku métode online di sambungan jeung cara ngagawe rehabilitasi sipil,” Kobayashi ceuk. release nu kieu warta saméméhna yén Mt. Sistim filing online Gox urang geus dibuka nepi ka individu (non-perusahaan) pamaké on Aug. 23Rd 2018. ayeuna, 24th Januari, 2019 teh salajengna (diperkirakeun) titimangsa pangadilan mana kaputusan wali urang bakal boh jadi disatujuan atawa ditampik ku pangadilan Tokyo, kituna sagalana nunut ka parobahan ka hareup.


Blockchain bisa naekeun keuangan dagang ku $ 1T

Blockchain téh bisa eusian jauh tina $1.5 triliun-dollar gap suplai-demand di keuangan perdagangan global ku easing pembiayaan keur leutik- sarta usaha sedeng-ukuran di pasar munculna, panalungtikan anyar nyebutkeun. Babarengan anu dilakukeun tur dikaluarkeun ku Forum Ékonomi Dunya sarta Bain & pausahaan, panalungtikan nunjukkeun, ku deploying blockchain, usaha global bisa ngahasilkeun hiji tambahan $1 triliun di keuangan dagang nu bakal disebutkeun jadi lasut kaluar dina.

Numutkeun hiji itungan Asian Development Bank, celah keuangan perdagangan global ayeuna di $1.5 triliun sarta diperkirakeun tumuwuh nepi ka $2.4 triliun ku 2025. panalungtikan satuluyna ngécéskeun yén masalah ieu sakitu legana timbul tina aksés bisa laksana pikeun kiridit na gajian pikeun UKM nu pilari rék dilegakeun usaha maranéhna, saprak jaringan disebarkeun anu bisa babagi rékaman bisnis sakuliah lembaga keuangan sapanjang ranté suplai jeung mawa transparansi jeung usaha’ kapercayaan. “Aranjeunna bakal ngabantu mitigate résiko kiridit, waragad handap jeung cabut halangan pikeun dagang,” panalungtik nulis.


Crypto bursa OKCoin expands ka 20 langkung nagara AS

Hayu urang geus ampir sataun saprak salah sahiji séntral cryptocurrency panglegana kapaksa Cicing panto na di hudang a larangan dagang-ditumpukeun pamaréntah. ayeuna, bursa yén, nu baheulana Cina basis OKCoin, ieu eying comeback dina sisi séjén dunya. Ayeuna kantor pusatna di San Fransisco, OKCoin urang US. offshoot ngumumkeun Rebo yen eta parantos nampi persetujuan pangaturan rék dilegakeun kana 20 nagara anyar, greatly ngembangna jangkauan na kana salah sahiji pasar crypto panglegana.

"Dina raraga keur pasar cryptocurrency ngahontal poténsi pinuh na, séntral kawas OKCoin kudu digawekeun ku régulator nu aya na anyar keur mata uang maya convertible, barang digital, jeung / atawa jaminan,"Said Tim Buyn, CEO bursa operator urang. "Tim kami geus digawé rajin dina complexities tina frameworks pangaturan AS. Simkuring bungah nyandak hambalan utama ieu maju saperti kami Tujuan pikeun ngarecah teh halangan ngahulag hiji pasar asset digital sabenerna global bari adhering ka peraturan lila ngadegkeun. "Saméméhna, OKCoin AS éta ngan muka ka padagang di California, dimana eta katarik sabudeureun $700,000 dina volume poean, ranking eta ngeunaan 125th diantara séntral global, per CoinMarketCap.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 12.09.2018

ETH
$180.0
↓ 0,80%
$68.9M
BTC
$6,303
↑ 0,82%
$43.7M
XRP
$0.2665
↑ 2,56%
$5.47M
XLM
$0.1991
↑ 2,78%
$2.74M
BCH
$426.13
↓ 1,96%
$2.6M
Ushdt
$1.00
↑ 0,08%
$2.56M
jsb
$10.52
↓ 4,71%
$2.02M
LTC
$51.35
↑ 1,06%
$1.98M
EOS
$4.90
↑ 1,45%
$1.76M
XMR
$101.57
↓ 1,61%
$1.7M
dash
$180.7
↓ 1,76%
$892,139
MLN
$8.57
↓ 14,0%
$749,278
DOGE
$0.0064
↑ 2,77%
$611,303
ZEC
$108.1
↓ 2,56%
$383,567
rep
$13.34
↓ 2,56%
$297,053
ICN
$0.358
↑ 3,21%
$48,903

KRAKEN digital asset Exchange
$136M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 13.09.2018


 

Kartu Bitcoin

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *