Blockchain News 13.08.2018

Bitcoin laju leuwih dominan hits 50% pikeun kahiji kalina dina 2018

Bitcoin kiwari nyusun 50 persén sakabéh dimodalan pasar cryptocurrency. Dina 11 Agustus, CoinMarketCap urang laju leuwih dominan Bitcoin - hiji indikator yén ngalacak persén tina total dimodalan pasar cryptocurrency nyumbang ku ngarah cryptocurrency - ngahontal 50 persen pikeun kahiji kalina saprak 19 Désémber, 2017.

Dina waktos pencét, dimodalan pasar Bitcoin urang kiwari rékaman $105,785,552,545, nu ngeunaan $901 juta leuwih ti éta dimodalan pasar unggal cryptocurrency séjén digabungkeun. laju leuwih dominan Bitcoin urang geus dina condong ajeg ngaliwatan sababaraha bulan kaliwat, ayeuna ngalambangkeun hiji 14 kanaékan persen tina 1st Méi. Dina periode waktu sami dominasi pasar sadaya cryptocurrencies lianna geus sakitu legana geus di turunna éta.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 12.08.2018

BTC
$6,321
↓ 1,19%
$56.2M
ETH
$319.6
↓ 1,16%
$19.5M
BCH
$572.63
↑ 0,51%
$3.31M
XRP
$0.2977
↓ 3,71%
$3.3M
EOS
$4.99
↓ 2,54%
$2.47M
jsb
$13.15
↓ 2,52%
$1.61M
XMR
$93.62
↓ 2,22%
$1.46M
LTC
$59.36
↑ 1,63%
$1.43M
XLM
$0.2217
↑ 0,85%
$1.13M
dash
$167.4
↓ 1,01%
$514,644
MLN
$9.45
↑ 5,35%
$400,540
ZEC
$157.0
↓ 0,21%
$310,273
Ushdt
$1.00
↓ 0,09%
$220,272
rep
$21.40
↑ 3,38%
$204,128
ICN
$0.607
↓ 0,59%
$85,663
DOGE
$0.0024
↓ 0,99%
$17,982

KRAKEN digital asset Exchange
$92.2M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 13.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *