Blockchain News 12.06.2018

$20M éter hacked ti kirang ngonpigurasi aktip Ethereum

Numutkeun Cina teguh kaamanan internet Qihoo 360 Netlab, hacker geus dipaling $20 juta dina éter ti kirang ngonpigurasi rigs pertambangan Ethereum sarta aplikasi pihak-katilu. Ahli dina sungut nu ngomong serangan cyber sasaran titik Ethereum unsecured on Internét.


parusahaan pertambangan Crypto bisa didaptarkeun dina Bursa Saham London

A parusahaan anyar nu ngamungkinkeun urang milik cryptocurrencies ngaliwatan telepon jeung komputer maké layanan langganan geus ngumumkeun rencana pikeun didaptar di Bursa Saham London, a munggaran pikeun ukar teh.

Randegan Blockchain ceuk eta ngaharepkeun pikeun ngangkat £ 20 juta di Listing jeung ekspektasi bisa hargana di sabudeureun £ 40 juta. Randegan nyebutkeun eta bakal pausahaan pertambangan crypto pangheulana gabung pasar saham London urang.


Industri jasa finansial spends $ 1.7B on blockchain

Industri jasa finansial spends $1.7 miliar ledgers taunan on disebarkeun, nurutkeun panalungtik Greenwich associates.

nalungtik mintonkeun budgets spent dina blockchain ngaronjat 67% taun kamari, kalawan hiji di 10 bank jeung firms séjén ngalaporkeun belanja dina kaleuwihan $10 juta. oge, jumlah karyawan dipake dina inisiatif blockchain dua kali sataun panungtungan.

Richard Adang, Wapres of Struktur Greenwich associates Pasar jeung Téhnologi ceuk leuwih ti tilu-suku proyék anu ayeuna handapeun ngembangkeun diharepkeun balik hirup dina dua taun.


CFTC nyaéta panggero pikeun séntral crypto babagi data dagang

AS Komoditas Futures Komisi Trading (CFTC) geus dipénta yén sababaraha séntral mata uang crypto – Bitstamp, Coinbase, itBit na Kraken – data dagang bursa keur ngabedakeun manipulasi ieu mangaruhan pasar crypto.

Bari panalungtikan CFTC urang téh masih di hiji panggung mimiti, eta nunjukeun yen régulator boga minat serius di putting séntral crypto dina pangawasan na. Khususna, nu CFTC geus nalungtik naha pasar ieu kapangaruhan ku lila-dagang kayaning spoofing atawa naha padagang nu ngasupkeun kana naek harga jieunan utama.


bank Korea rencanana ngagunakeun blockchain mun pariksa ID customer urang

Hiji grup perbankan nasional di Koréa Kidul ngarencanakeun keur gulung kaluar sistem ID verifikasi basis blockchain pikeun bank komersial domestik.

Sistem anyar, BankSign, bakal nawiskeun bank lokal hiji pilihan pikeun ngaganti sistem ID verifikasi aya nu geus di tempat pikeun dekade di Koréa Kidul.

The anyar layanan ID blockchain, nu bakal sadia pikeun duanana online tur mobile perbankan, nandaan salah sahiji usaha munggaran ku bank komersial di Koréa Kidul nyieun aplikasi blockchain sadia pikeun pamakéna umum.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 11.06.2018

BTC
$6,778
↓ 0,38%
$81.5M
ETH
$519.1
↓ 2,83%
$78.1M
BCH
$925.14
↓ 3,49%
$13.3M
XRP
$0.5794
↓ 1,18%
$13M
EOS
$11.20
↓ 4,76%
$11.2M
LTC
$104.66
↓ 2,06%
$4.6M
XMR
$133.55
↓ 1,32%
$2.59M
jsb
$12.57
↓ 5,20%
$2.53M
dash
$260.6
↓ 4,84%
$1.47M
XLM
$0.2407
↓ 3,62%
$1.29M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.03M
ZEC
$197.0
↓ 4,51%
$723,533
rep
$32.71
↓ 1,27%
$364,757
ICN
$0.733
↓ 3,43%
$174,026
GNO
$57.9
↓ 5,31%
$49,674
DOGE
$0.0031
↓ 0,51%
$25,625

KRAKEN digital asset Exchange
$212M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 12.06.2018

2 comments

  1. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”. I’m attempting to find things to enhance my website! I suppose its ok to use some of your ideas!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *