Blockchain News 11.09.2018

Kanada urang munggaran & ukur diatur ngajalankeun dana Bitcoin

dana Bitcoin munggaran diatur Kanada urang geus dibales status dana silih. Sedengkeun detik AS masih dipake dina dana Bitcoin, Kanada geus dipigawé sangkan ku nyatujuan dana trust Bitcoin, sangkan investor accredited nyieun hiji investasi di Bitcoin ngaliwatan pangsiun tabungan rencana na pajeg bébas tabungan maranéhna akun diantarana.

investor mumpuni mangtaun paparan ka BTC ngaliwatan FBC Bitcoin Amanah, Tapi tanpa ngabogaan sabenerna acquire, toko, sarta ngokolakeun kaayaan Bitcoin. Marc van der Chijs, ko-pangadeg sarta CIO tina Blok Mimiti nyatakeun "Kalayan prestasi ieu, urang neruskeun nyorong Kanada maju salaku pamimpin dunya di blockchain na cryptocurrency kandaraan investasi diatur. Tujuanana urang téh sangkan Investasi di kelas asset mata uang digital leuwih diaksés…"Konsensus nyaeta paparan pajeg-bébas gains Bitcoin mangrupakeun hambalan bener gede pikeun crypto.


NASDAQ percobaan alat anyar pikeun ngaduga gerakan harga crypto

NASDAQ bisa jadi dina cusp méré investor institusional an tepi analitik on dagang ratusan aset crypto. Numutkeun hiji jalma wawuh jeung rencana parusahaan, bursa saham AS ieu Nyiapkeun pikeun nambahkeun parabot pikeun ngaramal gerakan harga aset crypto mun Hub Analytics na. hub teh, dibuka taun ka tukang, draws on learning mesin jeung ngolah basa alam (NLP) kamampuhan pikeun parse ngaliwatan média sosial jeung sumber data alternatif séjén pikeun masihan investor cara hadé ka assess gerakan pasar.

Dugi ka tanggal, nu Hub Analytics geus fokus kana aset tradisional, tapi ditambah crypto sigana sinyal sejen ngembang interest Wall Street di sektor nascent. Bill Dague, sirah NASDAQ urang data alternatif, ceuk “dibéré kaayaanana dipikaresep, kami nu Ngalanglang cryptocurrency patali datasets.” sumberna, anu keur gawé bareng NASDAQ on usaha, éta tabah, nyebutkeun yen pungsionalitas crypto anyar anu ayeuna keur béta dites dihareupeun peluncuran hiji sasaran pikeun Nopémber. jasa nu bakal nyadiakeun sentimen kana sababaraha 500 aset crypto, na yén waktu nu diperlukeun pendekatan tilu-pronged mun analisis na, pilari dina dana ngalir via dompet, data ti séntral jeung média sosial. “Aya média sosial di bagian sentimen, jadi nerapkeun learning mesin sarta NLP, nu mimitian ku Twitter jeung bisa kaasup StockTwits lajeng pamustunganana sugan reddit,” sumber nyebatkeun.


IMF advises ngalawan crypto sakumaha lembut légal di kapuloan Marshall

Monetér internasional geus disarankan ngalawan Republik Kapuloan Marshall’ rencanana pikeun ngawanohkeun hiji mata uang digital salaku lembut légal kadua barengan éta dollar AS. Kapuloan Marshall - a ranté jauh kapuloan di Pasifik sentral - diliwatan hukum dina masalah dina Pébruari, dimaksudkeun ka rencanana teh “daulat” cryptocurrency keur naekeun ékonomi lokal sarta kontra resiko ngaronjatkeun bangsa jadi dipegatkeun tina sistem finansial global.

Sanajan, handap kurun waktu konsultasi jeung pajabat ti kapuloan, IMF medalkeun tulisan dina Senén advising ngalawan pindah. Numutkeun kertas, ékonomi Kapuloan Marshall kiwari “kacida gumantung” on bantuan éksternal, salaku nagara nu nyanghareup perubahan iklim konstanta sarta musibah alam. Hijina bank komersial domestik di nagara éta nyaéta kiwari “dina resiko kaleungitan hubungan na panungtungan AS nu susuratan dollar perbankan ku bank basis AS,” alatan karajinan alatan tightened sakuliah lembaga keuangan di US.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 10.09.2018

BTC
$6,281
↓ 1,58%
$53.6M
ETH
$194.6
↓ 3,42%
$29.7M
XRP
$0.2654
↓ 6,63%
$4.39M
EOS
$4.96
↓ 3,13%
$2.9M
BCH
$463.09
↓ 5,12%
$1.79M
dash
$201.2
↑ 2.46%
$1.15M
XMR
$104.78
↓ 2,97%
$1.1M
LTC
$53.65
↓ 4,35%
$1.04M
DOGE
$0.0065
↑ 12,4%
$1.04M
Ushdt
$1.00
↓ 0,21%
$944,014
jsb
$11.10
↓ 3,23%
$663,394
XLM
$0.1875
↓ 4,46%
$581,460
ZEC
$117.6
↓ 3,96%
$353,201
MLN
$10.96
↓ 5,44%
$184,270
rep
$13.98
↓ 7,66%
$137,624
GNO
$30.0
↓ 0,83%
$60,229

KRAKEN digital asset Exchange
$99.7M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 11.09.2018


 

Wallet tiis

 

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *