Blockchain News 11.06.2018

2 pausahaan beus badag di Brazil ayeuna nampa Bitcoin

Dua pausahaan beus Brasil, Lalulintas Garcia na Selatan Brazil, anu bagian tina grup GSB kakarék janten pausahaan angkutan panumpang mimiti di Brazil jeung nampa cryptocurrency salaku padika pembayaran.

grup nu mimitina opted mun ukur make Bitcoin, tapi ngarencanakeun pikeun nambahkeun Litecoin ku Juli.

"Loba operasi ekonomi jeung dagang nu Migrasi ka dunya digital, jeung bagean tina angkutan jalan panumpang teu béda "nyebutkeun Wapres GSB Grup Estefano Boiko Junior.

pausahaan transportasi ieu nawiskeun perjalanan diantara dayeuh ogé lalampahan swasta pikeun sakola, klub, pausahaan jeung excursions.

Metodeu pembayaran anyar nyaeta sadia ngaliwatan website pausahaan beus, via ngumpulkeun online wungkul, jeung tikét bakal dikirim ka email customer urang salaku konfirmasi pamayaran.


500 000 jalma di Swiss milih pikeun Bitcoin kawas sistem finansial

A kampanye pikeun radikal mindahkeun Industri finansial Swiss urang kana hal resembling Sistim ékonomi Bitcoin urang leungit spectacularly kamari - eta junun meunang ampir 500,000 undian, kira-kira 25% jalma ngajajal.

The kontroversial rencana - katelah Sovereign Duit prakarsa - bakal geus katempo bank komersial dihalang tina nyieun duit sacara éléktronik mangsa maranéhna nambutkeun saluareun deposit maranéhna.

“Cryptocurrency na blockchain nu teu kasampak kawas dimana urang nuju pos. Bisa geus dipaké dina Sistim kami proposing,” ceuk Emma Dawnay, anggota dewan MoMo, grup nu ngajukeun Sovereign Duit prakarsa.


Mata Artos Digital Goes mainstream jeung DasCoin

Blockchain cryptocurrency DasCoin has released a short film detailing the inspiration for the project from the viewpoint of Michael Mathias, founder and CEO of DasCoin. This is the first in a planned series of films that will explore the DasCoin blockchain ecosystem and the people who created it.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 10.06.2018

BTC
$6,803
↓ 10,8%
$106M
ETH
$534.3
↓ 10,9%
$68.7M
EOS
$11.76
↓ 18,8%
$15.9M
XRP
$0.5864
↓ 11,8%
$14.2M
BCH
$958.58
↓ 13,5%
$11.5M
LTC
$106.86
↓ 10,5%
$5.64M
jsb
$13.26
↓ 12,7%
$2.46M
XMR
$135.34
↓ 13,3%
$2.42M
XLM
$0.2498
↓ 11,7%
$2.01M
dash
$273.8
↓ 9,16%
$1.17M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.1M
ZEC
$206.3
↓ 11,1%
$932,080
rep
$33.13
↓ 12.2%
$403,892
ICN
$0.759
↓ 15,1%
$244,426
GNO
$61.2
↓ 10,6%
$100,445
MLN
$38.29
↓ 11,5%
$73,739

KRAKEN DIGITAL ASSET EXCHANGE
$233M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 11.06.2018

4 comments

  1. I’m really impressed together with your writing talents and also with the format in your blog. Is this a paid topic or did you customize it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it’s rare to look a great blog like this one these days.

  2. Your style is so unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
    Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this blog.

  3. Asking questions are actually fastidious thing if you are not understanding something completely, but this piece of writing presents pleasant understanding yet.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *