Blockchain News 10.09.2018

Singapura bursa crypto KuCoin expands kalawan investasi $ 3M di Bitcoin Australia

bursa cryptocurrency basis Singapura KuCoin geus ditandaan foray na kana Australia sareng $3 juta investasi dina bursa Bitcoin domestik diatur, sangkan operator bursa Asian asupkeun pasar Aussie ku fokus dicirian dina luhur-tungtung, investor canggih.

Bitcoin lulugu eksekutif Australia urang Rupert Hackett ngaklaim ékspansi agrésif parusahaan sorangan bakal sasaran 30 Nagara nyanghareupan ahir 2020. "Kuring hayang mastikeun yén ieu téh leres,"Ceuk lulugu eksekutif KuCoin Michael Gan investasi parusahaan. "Ieu mah ngan ukur kaputusan strategis hébat tapi bakal hiji partnership lila-abadi alus teuing pikeun kami pikeun mantuan cryptocurrency tumuwuh global".


Citigroup téh bank panganyarna nawarkeun solusi dijagaan crypto

Citigroup geus dijieun naon ayeuna teh nelepon hiji Resi Digital asset atawa dar, panginten janten jalan paling langsung pikeun investasi di cryptocurrencies tanpa owning aranjeunna, nurutkeun urang ku pangaweruh proyék nu. The dar jalan teuing kawas hiji Depository Resi Amérika, anu méré pangabisa pikeun investasi di saham asing anu henteu traded on séntral AS investor AS.

struktur bakal nempatkeun cryptocurrencies dina rézim pangaturan aya sareng masihan badag investor Wall Street cara kirang picilakaeun investasi di kelas asset.


SEC suspends Bitcoin kaamanan bursa-traded

Hiji alat investasi kacida touted nu ditéang keur daya tarik pikeun AS pasar umum investor pilari paparan cryptocurrency geus ngan katempo setback a. The jaminan na Exchange Komisi AS geus dikaluarkeun hiji urutan néangan keur numpurkeun dagang tina Bitcoin Tracker Hiji na éter Tracker Hiji catetan bursa-traded, dikaluarkeun ku XBT Provider AB, cabangna dumasar Swedia-sahiji U.K. teguh CoinShares Holdings.

Dina urutan resmi, nu detik dicutat a “kabingungan antarana pamilon pasar” dumasar dina AS salaku ka alam instrumen finansial salaku alesan pikeun pindah. gantung aya dina pangaruh sakumaha tina kiwari, sarta bakal lepas liwat 20 September.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 09.09.2018

ETH
$201.4
↑ 0,76%
$47.7M
BTC
$6,382
↑ 3,10%
$40.1M
XRP
$0.2842
↑ 3,25%
$3.79M
EOS
$5.12
↑ 8,70%
$2.45M
BCH
$488.08
↑ 3,38%
$2.03M
XMR
$107.99
↑ 4,30%
$2M
jsb
$11.47
↑ 5,23%
$1.86M
dash
$196.4
↑ 3,12%
$1.01M
Ushdt
$1.00
↑ 0,15%
$951,208
LTC
$56.09
↑ 6,33%
$884,627
DOGE
$0.0058
↑ 3,25%
$453,941
XLM
$0.1962
↑ 0,46%
$420,860
ZEC
$122.5
↑ 1,09%
$351,274
rep
$15.14
↑ 4,78%
$189,825
GNO
$30.3
↓ 0,36%
$170,125
MLN
$11.59
↑ 7,41%
$105,399

KRAKEN digital asset Exchange
$105M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 10.09.2018


Kartu Bitcoin

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *