Blockchain News 09.08.2018

isu pangadilan Rusia kahiji kantos rupa keur iklan cryptocurrency

pangadilan Rusia dianggap publikasi Edinstvo Nizhnekamsk, nu circulates di Républik Tatarstan, janten di breach tina aturan iklan. bisi datang ka pangadilan via Service Federal Anti Monopoli & cabang lokal tina hiji subdivision sahiji Bank Séntral Rusia urang.

kaayaan dugaan yén iklan sual, nu saukur dibawa pernyataan "Investasi di cryptocurrency. Bitcoin, Ethereum, Zcash. Majelis sarta setelan tina kebon pertambangan "sapanjang kalawan jumlah telepon kontak, lumpat sabalikna mun katetepan légal. "Ti rasa eusi tina iklan disebut tadi, kitu kieu anu Richard Timurovich Blumchen geus maturan jasa finansial, teu konsultan leuwih,"Éta Service Anti Monopoli Teluh, nu nyababkeun dina makéna individu mayar denda pikeun ngalanggar teh. http://www.interfax.ru/russia/624465


Australia ningali surya Powered tegalan pertambangan Bitcoin kahijina

Hiji operator data puseur Australia sarta cabangna cryptocurrency na keur ngamekarkeun naon maranéhna nerangkeun salaku nagara urang munggaran "balik deui-grid puseur data" Powered by énergi renewable. Situated di kota batubara-tambang tina Collie, sababaraha 200km kiduleun Perth, fasilitas nu anyar keur dikembangkeun ku operator data puseur DC Dua sarta cabangna D koin na bakal Powered by tegalan surya.

parusahaan ceuk "Ku nyadiakeun waragad hosting pilihan low ngaropéa husus direkayasa keur cryptocurrency sarta pertambangan Bitcoin di ongkos global kalapa, DC Dua & D koin geus bisa narik minat duanana komunitas tambang crypto lokal sarta internasional… Dina konpigurasi pertambangan crypto lengkep, ngagunakeun kasadiaan kakuatan awal 4MW, pusat data bisa milik ngeunaan 650 bitcoins per annum patut sabudeureun $6 juta dumasar kana ongkos pertambangan jeung bursa ayeuna ". Hal ieu dijadwalkeun bisa dibuka Q1 2019.


bisnis cryptocurrency GMO urang earned kauntungan dina Q2 $ 2.3M

Japanese buta IT GMO dilaporkeun nyieun hiji kauntungan operasi tina $2.3 juta pikeun bisnis cryptocurrency na dina kuartal 2nd taun ieu. Laporan keuangan panganyarna sungut urang wangsit bagean crypto parusahaan dijieun $23 juta di sharing net. Jumlah dihasilkeun dina ruas crypto ieu ampir sarua dibeulah antara usaha pertambangan jeung bursa.

oge, teguh mucunghul geus ngaronjat kapasitas pertambangan na dina kuartal 2nd. Pausahaan ditambang 512 bitcoins dina kuartal kahiji taun, nu kurang 528 bitcoins GMO ditambang Juni 2018 sorangan.


Intuit ngéléhkeun patén pikeun ngolah pangmayaran Bitcoin kalawan pesen téks

bisnis basis California & parusahaan software finansial Intuit geus dileler patén pikeun ngolah pangmayaran Bitcoin via talatah teks. Sacara rinci patén kumaha sistem tina rekening maya bisa ngaktipkeun pamaké dua cara nransper dana ngagunakeun ponsel. parusahaan kahiji Filed patén dina 2014, teu lila sanggeus éta dibuka na QuickBooks Bitcoin pangmayaran jasa, processor urus Bitcoin nu usaha leutik bisa pake pikeun nampa Bitcoin di lieu tina currencies Fiat.

The validasi sahiji pesen téks pembayaran bisa dipigawé di sababaraha cara, kayaning ngaliwatan “nu menta sandi pakait sareng hiji akun pamaké” guna ngolah pamayaran. Sejen migunakeun suratsora sakumaha validasi salajengna. Intuit geus lila pilari kana ngaronjatkeun aksés ka Bitcoin prosesor pamayaran. Bari eta dibuka QuickBooks di 2014, parusahaan terus ngamekarkeun platform mayar na, nu panganyarna Maskumambang ku panyadia pembayaran Veem ngaktipkeun pangmayaran cryptocurrency internasional.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 08.08.2018

BTC
$6,332
↓ 8,52%
$142M
ETH
$362.5
↓ 6,96%
$66.5M
XRP
$0.3397
↓ 14,3%
$10.3M
BCH
$594.32
↓ 13,1%
$8.51M
jsb
$15.42
↓ 10,9%
$8.47M
EOS
$5.66
↓ 16,4%
$7.28M
XMR
$96.48
↓ 14,5%
$3.34M
LTC
$63.20
↓ 11,2%
$3.33M
dash
$178.4
↓ 10,6%
$2.99M
ZEC
$162.6
↓ 11,1%
$2.41M
Ushdt
$1.00
↑ 0,06%
$2.36M
XLM
$0.1993
↓ 15,2%
$2.21M
rep
$23.30
↓ 15.7%
$662,543
MLN
$13.39
↓ 0,22%
$514,463
ICN
$0.571
↓ 2,29%
$269,540
GNO
$37.9
↓ 13,0%
$86,799

KRAKEN digital asset Exchange
$261M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 09.08.2018

2 comments

  1. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *