Blockchain News 08.08.2018

Kilat Network expands ka 3000 titik, deukeut kapasitas 100 BTC

Kilat Network terus ékspansi gancang na sakumaha eta pas 3000 titik dina jaringan mainnet. Data tina monitoring sumberdaya 1ml.com confirms yen kapasitas kilat Network urang geus ngaronjat 85% di tempo anu kalangkung 30 poé, bringing total dana mainnet kilat pikeun 97 BTC ($628,000).

Kilat asalna tadi debut sabudeureun mimiti 2018 dina formulir mainnet na, tumuwuh kalayan accelerating ngaliwatan Q2. Dina sasih Méi 2018, kapasitas sempet tetep relatif low dina ngan 18 BTC, sateuacan ngaronjat dramatis dimimitian dina Juli 2018.


Ulikan ku ékonom Yale nyebutkeun kabeh portfolios kedah tahan Bitcoin

Numutkeun Professor Aleh Tsyvinski, Bitcoin kedah bagian integral portopolio a, paduli naha batur téh sumanget ngeunaan cryptocurrency atanapi henteu. Pikeun pangwangunan optimal portopolio salah urang, ékonom anu nyebutkeun Bitcoin kedah akun pikeun sahanteuna 6%. Jalma anu aya kirang sumanget ngeunaan cryptocurrency pang populerna di dunya, kedah tahan 4%. Paduli posisi batur urang dina perkara, Bitcoin kedah ngandung hiji minimum 1% tina portopolio a, keur kaperluan Tumuwuhna.

Ulikan judulna, Resiko na mulih ti Cryptocurrencies, ogé outlines ciri uniquely positif cryptocurrencies lamun dibandingkeun saham tradisional jeung beungkeut. Ngagunakeun rasio Sharpe urang, Tsyvinski nunjukkeun yén currencies digital némbongkeun luhur potensi balik, sanajan volatility ngaronjat maranéhna. oge, nalungtik menyimpulkan yén moméntum sarta perhatian investor anu drivers konci harga.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 07.08.2018

BTC
$6,922
↓ 0,20%
$62.5M
ETH
$389.7
↓ 3,46%
$23M
jsb
$17.31
↓ 4,84%
$16.5M
XRP
$0.3963
↓ 5,35%
$4.36M
EOS
$6.77
↓ 3,01%
$2.23M
BCH
$683.71
↓ 0,65%
$2.1M
XLM
$0.2350
↑ 1,36%
$1.35M
ZEC
$182.8
↓ 0,03%
$1.14M
XMR
$112.83
↓ 0,93%
$977,944
LTC
$71.13
↓ 3,09%
$930,758
Ushdt
$1.00
↓ 0,03%
$881,057
MLN
$13.42
↓ 21,3%
$536,954
dash
$199.7
↓ 0,26%
$410,363
rep
$27.64
↓ 1,14%
$300,611
ICN
$0.584
↓ 3,32%
$95,691
GNO
$43.5
↓ 1,72%
$23,917

KRAKEN digital asset Exchange
$117M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 08.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *