Blockchain News 07.09.2018

Mahkamah Agung Cina urang sadar bukti blockchain sakumaha jum'atan mengikat

Blockchain kiwari bisa jum'atan dipaké pikeun ngabuktoskeun kaaslianana bukti di sengketa hukum di Cina, nurutkeun nagara urang Agung Pangadilan. pangadilan dileupaskeun aturan anyar dina Jumaah - nu mawa pangaruh saharita - clarifying rupa isu anu patali jeung kumaha pangadilan internét di Cina kedah marios sengketa hukum.

Bagian tina Perda anyar hususna nu pangadilan internét Cina urang mikawanoh blockchain salaku padika légal pikeun nyimpen jeung authenticating bukti digital, disadiakeun yén pihak bisa ngabuktikeun ka legitimasi tina téhnologi nu dipake dina prosés. fatwa asalna di respon ka sagala rupa patarosan anu mecenghul saprak nagara ngadegkeun pangadilan internét mimiti taun Hangzhou taun ka tukang - salah nu handles sengketa sabudeureun isu basis internét, umumna ngalibetkeun data digital.


watchdog Australia panawaran aturan pasar ka séntral crypto

A regulator finansial Australia luhur geus dituduhkeun eta bakal nyandak pendekatan anyar nalika régulasi séntral cryptocurrency, kitu ogé tighten scrutiny tina kurban koin awal (ICOs). Dina na hiji rencana perusahaan pikeun 2018-2022, dileupaskeun kiwari, Komisi Australia jaminan na Investasi (ASIC) outlined wewengkon miboga fokus, nu neruskeun “mantau ancaman ti cilaka ti produk munculna” kayaning ICOs na cryptocurrencies.

saterusna, keur 2018 jeung 2019, ASIC ceuk eta berkembang hiji kerangka anyar nu bakal nerapkeun “prinsip pikeun ngatur panyadia infrastruktur pasar ka séntral crypto” sarta bakal ngahalangan dimana “aya kabiasaan goréng jeung poténsi ngarugikeun ka konsumen na investor.”


Goldman CFO denies laporan teguh ditching meja dagang crypto

Baheula minggu ieu, Bisnis Insider dilaporkeun yén Goldman Sachs ieu nixing kreasi hiji meja dagang Bitcoin. Dikabarkan alatan isu pangaturan ogé ngabogaan prioritas luhur, misalna. jasa dijagaan crypto. Sanajan di San Fransisco urang TechCrunch ngaruksak Konférénsi, Goldman Sachs 'CFO Martin Chavez negeskeun yen laporan ngeunaan hiji rollback ti meja dagang keur cryptocurrencies éta warta palsu. “Jigana salah sahiji hal éndah ngeunaan urang nyaeta urang perlu ditulis ngeunaan pisan. Kuring pernah panginten bakal ngadenge sorangan migunakeun istilah ieu tapi Nyaan kudu nerangkeun yen warta sakumaha warta palsu.”

Chavez ogé ngomong kumaha Éksplorasi aset digital éta hal anu "bakal jadi ngembang kana waktu." Kusabab Méi, Goldman Sachs geus clearing futures Bitcoin-numbu kontrak nu ditawarkeun ku CBOE na CME. sabalikna, bank masih sakitu legana pamikiran ngeunaan kumaha carana ngabales interest klien lamun datang ka currencies virtual.


Winklevoss baraya meunang patén pikeun sistem gudang konci crypto

bursa Crypto Gemini pendiri Cameron jeung Tyler Winklevoss geus meunang hiji patén pikeun metoda gudang tiis ngalibetkeun komputer hawa-gapped, vaults geografi jauh, kartu palastik na, bisa jadi, lontar. patén nu outlines rencana pikeun ngamekarkeun jaringan komputer sanggup generating rekening pikeun nyimpen cryptocurrencies atanapi cryptocurrency nu patali produk bursa-traded (ETPs). Salaku bagian tina hiji ukuran kaamanan, éta komputer bakal papisah iwal lamun diperlukeun pikeun mindahkeun aset, dasarna akting salaku alat panyimpen tiis.

The komputer bakal ngahasilkeun kenop ieu pikeun rekening anyar, nu bakal lajeng jadi segmented kana patempatan jeung ditulis onto hiji alat memori éksternal, kayaning a flash drive, CD, DVD atawa ditulis handap fisik onto kartu laminated, lambar kertas, sapotong palastik atawa malah lontar, nurutkeun dokumen teh. The komputer bakal boga aksés ka portal aman, nu bisa, lamun perlu, nyambungkeun mesin ka jaringan blockchain guna ngolah transaksi, dokumen nu ngécéskeun.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 06.09.2018

BTC
$6,437
↓ 6,95%
$140M
ETH
$224.6
↓ 7,82%
$74.2M
XRP
$0.3003
↑ 3,04%
$10.4M
BCH
$506.65
↓ 5,61%
$4.84M
EOS
$5.08
↓ 6,27%
$4.26M
XMR
$113.61
↓ 3,87%
$3.68M
jsb
$11.64
↓ 4,51%
$3.38M
Ushdt
$1.00
↓ 0,17%
$2.59M
LTC
$56.00
↓ 6,64%
$2.53M
dash
$176.3
↓ 4,67%
$1.89M
XLM
$0.1978
↓ 6,73%
$1.53M
ZEC
$127.7
↓ jam 6.00%
$550,693
MLN
$12.02
↓ 11,7%
$315,578
DOGE
$0.0049
↓ 0,22%
$291,153
rep
$16.26
↓ 10,2%
$265,130
GNO
$30.5
↓ 3,88%
$50,442

KRAKEN digital asset Exchange
$250M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 07.09.2018


Wallet tiis

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *