Blockchain News 07.08.2018

Detik Nepi kaputusan ETF Bitcoin nepi ka Séptémber

The jaminan na Exchange Komisi AS geus nyangsang kaputusan dina Bitcoin ETF diajukeun, ngadorong tekad final na payun ku bulan leuwih ti hiji. Dina urutan diterbitkeun dina 7 Agustus, pajabat di agénsi nu wrote yén maranéhanana méré sorangan leuwih waktuna ngahaja on naha mun approve naon bakal produk bursa-traded mimiti jenis na dina AS.

Ieu ogé sugan unsurprising, nunjukkeun yen nu geus kaliwat, pajabat detik geus dipake kakuatan statutory nu agénsi urang nyorong deui kaputusan on Bitcoin ETFs.


bank Swiss Maerki nawarkeun jasa pikeun firms cryptocurrency

Basis Zurich bank swasta Maerki Baumann geus sapuk pikeun ngabentuk partnership perbankan jeung firms cryptocurrency, ngarengsekeun hiji titik nyeri for jeung sya eta beroperasi di industri ieu. saméméhna, sasama lembaga Zurich Ukay wasta Bank éta pangluhurna-profil bank Swiss kurban jasa mun blockchain pausahaan.

Teu kawas Ukay, Maerki Baumann teu ayeuna rencana pikeun nawiskeun jasa manajemén cryptocurrency asset atawa hak asuh. bank nembe diterbitkeun laporan dina cryptocurrencies nu kitu ceuk eta "ngajaga hiji panon" dina kelas asset ieu. Ti laporan: "Maerki Baumann geus ngajaga hiji panon dina ngembangkeun instrumen investasi ieu sarta pakait kamajuan dina samping pangaturan… Maerki Baumann umumna disusun nampa dana dihasilkeun ngaliwatan cryptocurrencies, jadi eta ngaliwatan transaksi spekulatif atanapi dina bentuk pembayaran narima pikeun layanan nu disadiakeun atawa tina kauntungan pertambangan.”


bank sentral Spanyol bék cryptocurrencies dina laporan anyar

bank sentral Spanyol urang, Banco de Espana, geus ngarilis laporan nyarios yén pamakéan currencies digital, utamana lamun aya versi digital tina mata uang kaayaan, bakal ngaronjatkeun kawijakan moneter nagara urang. Ieu ogé nu nyebutkeun yén currencies digital bisa mantuan dina ngaronjatkeun infrastruktur finansial aya bangsa.

Dirjen pikeun Ekonomi di BDE, galo Nuno, ceuk pamakéan cryptocurrencies bisa boga dampak positif kana ékonomi. dokumen nu ogé nunjukkeun yen lamun bank sentral shifts mun blockchain, ieu bakal ngabantu ngatur ongkos dipikaresep jeung duit suplai hadé.


Coinbase dihanca Bitcoin dibeuli na jual di Wyoming sanggeus meunang persetujuan pangaturan

Coinbase geus maturan jasa warga hirup di kaayaan AS of Wyoming deui, sanggeus sanggeus renewed lisénsi duit pamancar taun Wyoming, nyirian mulang lila-waited saprak Coinbase abruptly ditarik kaluar ti nagara tilu taun ka pengker. Coinbase kungsi ngumumkeun dina Juni 2015 nu bakal ongkosna mahal tur praktis neruskeun jasa na dina Wyoming sanggeus régulator kaayaan ngijinkeun pausahaan murag dina pemancar Act Duit.

The Act diperlukeun dina waktos anu Coinbase kedah “cagar ganda” warga kaayaan’ aset - hartina nyekel cadangan mata uang Fiat pikeun sakabéh aset crypto diayakeun atas nama konsumen urang - guna renew nu lisénsi duit pamancar. Sanajan, Nagara Cowboy ngaluluskeun hiji bil kasohor dina Maret taun ieu nu diralat teh Act Duit pamancar nyadiakeun hiji ngajadikeun bebas keur mata uang virtual “cryptocurrency pausahaan di Wyoming anu henteu panjang diperlukeun ganda cagar aset padumuk nagara.”


Virginia West nawarkeun wilayah na voting blockchain mobile

Pajabat ti Virginia Kulon anu bringing hiji aplikasi voting mobile basis blockchain ka sadaya 55 wilayah di kaayaan dina move a aimed pikeun ngidinan pamilih absentee dina militér matak ballots jarak jauh dina pemilihan midterm. nagara piloted aplikasi blockchain dina Méi nu beunang deployed tanaga militer jeung tanggungan maranéhna pikeun tuang ballots dina pemilihan primér.

aplikasi nu geus dimekarkeun sarta deployed ku téhnologi voting ngamimitian Voatz, nu ceuk ngodekuen tech jeung toko data tina ballots via jaringan desentralisasi dina nawar pikeun mastikeun informasi voting geus énkripsi sarta transacted langkung promptly. Kitu cenah, timbalan lulugu Warner ngeunaan staf Michael Ratu ngadawuh kaayaan bakal ninggalkeun kaputusan final pikeun wilayah individu naha maranéhna bakal nganggo tech nascent.


laporan: deployments Blockchain nyimpen bank leuwih $ 27B taunan ku 2030

Hiji studi anu dilakukeun ku sungut pasar kecerdasan Juniper Panalungtikan nunjukkeun yén ku deploying téhnologi blockchain, lembaga keuangan nangtung keur ngahasilkeun tabungan jumlahna leuwih $27 milyar dina transaksi pakampungan cross-wates ku 2030. Dina dasar transaksi dina ranté, waragad bakal ngurangan ku leuwih 11%.

Laporan judulna “The Future of Blockchain: Prak nangtung konci & Strategi deployment 2018-2030” laporan bank anu ngahijikeun blockchain bakal ngahontal reductions ongkos teu ngan di processing mayar na rekonsiliasi, tapi operasi perbendaharaan sarta patuh. oge, hasil panalungtikan anyar dicirikeun tabungan potensi konsumen na usaha sakuliah sauntuyan industri, ti waragad ngurangan keur pembeli imah ngurangan waragad dina perdagangan ékspor dahareun.


Blockchain News 07.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *