Blockchain News 07.06.2018

Kasatiaan bisa ngajalankeun bursa crypto

kasatiaan Investasi, a teguh nu oversees $2.5 triliun aset di junun, ieu tina citakan gambar éta buildout produk nu bakal nyorong pasar pikeun Bitcoin ka tingkat salajengna.

Sajaba, Kasatiaan anu Ngiring ngawangun bursa asset digital, nurutkeun hiji iklan pakasaban internal. sungut nu keur néangan sistem insinyur DevOps “pikeun mantuan insinyur, nyiptakeun, jeung nyebarkeun hiji bursa Digital asset pikeun duanana awan umum jeung swasta.”

teguh ieu ogé dipake dina leyuran dijagaan pikeun crypto, nurutkeun ad pakasaban séjén.

Mun Kasatiaan hasil ngajalankeun produk ieu, eta bakal ngawakilan salah sahiji belah pangbadagna ku sungut Wall Street kana pasar pikeun aset digital.

Ieu sia noting, CEO kasatiaan urang, Abigail Adang, mangrupakeun proponent of Bitcoin.

Mun Kasatiaan teu ngajalankeun hiji bursa kurban crypto, eta bakal arguably jadi diantara ngalir pangbadagna ku sungut Wall Street badag kana pasar crypto nascent, nu nangtung di ngeunaan $350 milyar.


Thailand percobaan sentral cryptocurrency bank

Bank Thailand urang gubernur Veerathai Santiprabhob dituduhkeun dina ucapan panganyarna anu ngembang mangrupa borongan bank sentral mata uang digital ayeuna dina pipa salaku bagian tina usaha nagara urang lega di trialing téhnologi blockchain dina sagala rupa sektor.

proyék nu, ngaranna Inthanon, babagi nami gunung tallest Thailand urang, nyiar nyieun sorangan cryptocurrency dumasar blockchain bank urang sangkan transaksi interbank duanana gancang sarta leuwih murah.

Cenah dina pidato:

“usaha ieu kedah rarata jalan pikeun gancang sarta murah urus jeung validasi alatan kirang intermediasi diperlukeun dibandingkeun sistem ayeuna.”


Northern Amanah file patén pikeun nyimpen menit pasamoan on blockchain

teguh jasa finansial Northern Amanah meunang patén pikeun nyadangkeun rékaman tina rapat ngagunakeun tech blockchain.

métode utilizes runtuyan kontrak pinter candak data nu patali jeung rapat, kaasup rékaman tina anu ieu attending (sourced ti alat maranéhna bisa mawa), nalika rapat lumangsung na dimana.

Northern Amanah hones dina dina hal pamakéan pisan husus, data acara, sarta eta speaks kana trend sungut urang lega tina ngumpul data operasional ngaliwatan sistem disebarkeun.


Coinbase ngajadikeun kamajuan jadi diatur teguh jaminan

bursa Cryptocurrency Coinbase ngumumkeun Rebo yén éta nyieun strides arah tujuan na operasi federally diatur calo-dealer.

Kapala perwira operasi sarta Presiden Asiff Hirji wrote dina pos blog parusahaan nu sungut nu aya dina prosés acquiring hiji lisénsi calo-dealer. Pausahaan intends neangan persetujuan ti US. Komisi jaminan na Exchange (detik) sarta Industri Financial Regulasi Otoritas (FINRA) nawarkeun jaminan basis blockchain.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 06.06.2018

BTC
$7,529
↓ 1,23%
$49.9M
ETH
$594.8
↓ 2,06%
$41.8M
BCH
$1,112.21
↓ 3,16%
$7.01M
XRP
$0.6623
↓ 1,62%
$6.45M
EOS
$13.46
↓ 4,06%
$5.83M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.91M
LTC
$119.02
↓ 1,69%
$1.9M
XMR
$162.92
↓ 2,31%
$1.02M
jsb
$14.99
↓ 2,41%
$634,287
XLM
$0.2892
↓ 2,43%
$477,691
ZEC
$230.5
↓ 2,64%
$428,759
dash
$307.9
↓ 3,64%
$349,513
rep
$37.39
↓ 3,73%
$301,620
GNO
$71.3
↓ 1,11%
$52,988
DOGE
$0.0036
↑ 0,81%
$42,799
ICN
$0.919
↓ 3,31%
$37,773

KRAKEN digital asset Exchange
$118M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 07.06.2018

One comment

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I’ll be subscribing in your feed and I’m hoping you write once more soon!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *