Blockchain News 06.08.2018

mitra kaayaan India kalawan Mahindra corp. ngawangun “kabupaten blockchain”

pamaréntah kaayaan di India berpungsi sareng buta jasa IT multinasional ngawangun distrik dina ibukota kaayaan dedicated ka blockchain startups. Jurusan IT ti pamaréntah kaayaan Telangana geus gawé bareng Tech Mahindra, a teguh didaptarkeun masarakat awam kalayan kantor puseurna di India, anu bakal ningali dua teaming nepi ka ngawangun naon maranéhna ngaku bakal nagara urang munggaran “Kabupaten blockchain.”

Distrik blockchain bakal nalukkeun wewengkon jero Cimahi - ibukota nagara urang - jeung wangunan fisik ka imah na incubate startups blockchain ti India minangka bagian ti push pamarentah maju ngembangkeun éta tech urang. duanana Telangana & kaayaan sabudeureunana tina Andhra Pradesh anu Ngalanglang blockchain téhnologi pikeun rework digital registries taneuh maranéhanana & geus duanana nembe dimimitian pikeun nyieun hiji ékosistem blockchain.


52 Quintillion per detik: hashrate Bitcoin ngarecah catetan anyar

hashrate jaringan Bitcoin urang ngahontal hiji anyar catetan tinggi minggu ieu, nyababkeun dorongan ti komentator industri sakumaha rojongan teknis terus tumuwuh éksponénsial. Data ti Blockchain (baheulana Blockchain.info) confirms yén hashrate ayeuna geus ngahontal 52 quintillion hashes per detik.

Minangka sarana ngabandingkeun, jumlah séréal keusik di Bumi nyaeta di sabudeureun 7 quintillion. Data Blockchain confirms a 60% ningkatkeun dina tilu bulan kaliwat nyalira. Ieu nandaan heula waktu Bitcoin geus ngahontal bangbarung ieu sajarah na.


bank Thailand urang tiasa ayeuna subsidiaries kabuka pikeun investasi di cryptocurrencies

Bank of Thailand (bot), bank sentral nagara urang, dikabarkan masihan sagala idin lembaga keuangan lokal pikeun ngjalankeun subsidiaries keur investasi dina cryptocurrencies nu ogé bisa nawiskeun jasa brokerage mun dealers crypto. bank Thailand urang kiwari bakal tiasa nawiskeun jasa brokerage ka pausahaan nu patali crypto, investasi di crypto na blockchain startups, atawa malah beroperasi bisnis crypto sorangan, nurutkeun hiji pengumuman panganyarna ku bot nu.

Sanajan tepi lokal sarta subsidiaries maranéhna dilisensikeun ogé teu diwenangkeun mésér, ngajual, atawa perdagangan cryptocurrencies atas nama konsumén maranéhna. oge, bank Thailand urang ngan bisa digawekeun ku firms crypto diatur ku nagara urang Komisi jaminan na Exchange (Thailand urang detik) sarta Kantor Komisi asuransi (OKI). utamana, séntral mata uang digital bebas bisa jum'atan ngadeg di Thailand sanggeus completing hiji prosés pendaptaran. Dumasar kamajuan ieu, nembongan otoritas di Thailand nu receptive ka pasar cryptocurrency ngembang.


Kadua panggedena bursa saham Jerman announces "tungtung-to-tungtung" infrastruktur cryptocurrency

Sanggeus nyieun aplikasi bison crypto-dagang, kadua-panggedena bursa saham di Jerman terus nangkeup cryptocurrency kalawan prakarsa panganyarna na. Boerse Stuttgart geus nyieun hiji tempat dagang, tur dijagaan, pikeun cryptocurrencies sarta jasa patali & resmi ngumumkeun "Boerse Stuttgart Grup ieu nyieun hiji infrastruktur tungtung-to-tungtung keur aset digital. Sanggeus mimiti dagang cryptocurrency via bison, aya baris geura-giru jadi… a tempat dagang multilateral pikeun cryptocurrencies ogé solusi pikeun dijagaan aman.”

The bison aplikasi alatan pikeun peluncuran gugur ieu bakal mempermudah aksés pasar sarta ngidinan dagang bébas jeung aman tina cryptocurrencies, sahingga aplikasi munggaran di dunya bisa dijieun ku bursa saham tradisional. dina ngamimitian, aplikasi bakal ngarojong BTC, LTC & batur. The dagang tempat pikeun aset digital kawas BTC bakal ngandung hiji aspék infrastruktur tungtung-to-tungtung. CEO Boerse Stuttgart GmbH, Alexander Höptner ceuk "Kami ngarespon kana pamenta ti duanana investor ritel na institusional pikeun lingkungan diatur tur dipercaya pikeun dagang jeung cryptocurrencies.” Ladenan dijagaan bakal antarana differentiated konsep kaamanan pikeun aset digital sarta bakal geus sadia jeung peluncuran tina bison aplikasi dagang.


Blockchain News 06.08.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *