Blockchain News 05.09.2018

CEO Twitter ngabejaan Kongrés ayeuna teh Ngalanglang blockchain tarung scams

CEO Twitter Jack Dorsey ngawartoskeun panitia Congressional Rebo yén parusahaan média sosial ieu Ngalanglang solusi blockchain pikeun platform na. Dorsey ieu ngarespon kana hiji sual ti California Perwakilan salila hiji Energy sarta Dagang dédéngéan fokus kana protections privasi pamaké, misinformation, moderation eusi na disangka bias ngalawan konservatif pulitik on Twitter.

Matsui ditanya: “Naon aplikasi poténsi ngalakukeun nu katingali keur blockchain?” Dorsey jawab “urang kudu mimitian ku masalah urang nuju nyobian pikeun ngajawab keur konsumén urang jeung kasampak di sakabeh téhnologi sadia… Blockchain hiji nu Jigana ngabogaan loba potensi untapped, husus sabudeureun disebarkeun trust sarta disebarkeun penegak. Kami geus moal Isro sakumaha jero sakumaha Abdi hoyong ngan acan ngarti kumaha urang bisa nerapkeun téhnologi ieu Twitter tapi urang kudu jalma pamikiran ngeunaan eta kiwari.”


EU kedah ngadopsi aturan cryptocurrency umum, nurutkeun ngalaporkeun keur mentri

Hiji tanki mikir Bélgia basis anu arguing nu EU kedah nyieun hiji standar tunggal pikeun aturan cryptocurrency dina laporan dikirim ka ngabiayaan menteri dina blok ekonomi. Bruegel, dumasar di Brussel, nu Capitol Belgian, percaya yén kabutuhan EU “aturan umum” on cryptocurrencies, kitu ogé kumaha tokens anu disebarkeun sarta traded. laporan eta urang asalna sateuacanna tina hiji “pasamoan informal sahiji menteri urusan ékonomi sarta finansial” engké minggu ieu. laporan teu acan aya masarakat awam.

laporan nyebutkeun EU kedah ngalaksanakeun aturan umum dina séntral crypto jeung kurban koin awal (ICOs) ogé. Nu keur ceuk, laporan catetan anu sipat desentralisasi Bitcoin urang ngajadikeun ngatur cryptocurrency sorangan “teu mungkin.” Sapertos kitu, eta emphasized yén perda sagala bakal kudu dilarapkeun ka séntral atanapi pausahaan patali séjén. Ogé referenced crackdown Cina urang on cryptominers, noting yen kebon pertambangan bisa ngalarang ogé.


Goldman Sachs pakait rencana dagang Bitcoin for jaman ayeuna keur

Goldman Sachs ieu ditching rencana pikeun muka meja pikeun cryptocurrencies dagang salaku kerangka pangaturan kanggo crypto tetep can écés, nurutkeun urang wawuh jeung zat. Dina minggu nu anyar, executives Goldman geus menyimpulkan yén loba léngkah masih perlu dicokot, kalobaannana luar kontrol bank urang, sateuacan bank diatur bakal diidinan dagangan cryptocurrencies.

Goldman Sachs spokesperson Michael DuVally ceuk "Dina titik ieu, kami geus moal ngahontal hiji kacindekan dina lingkup kurban asset digital urang.”


pertambangan Crypto katampa jadi hiji industri ku otoritas Iran

pamaréntah Iran urang geus katampa pertambangan crypto salaku hiji industri, sekretaris alam maya Déwan urang Iran urang Abolhassan Firoozabadi ceuk pertambangan of cryptocurrencies kayaning Bitcoin geus disatujuan salaku hiji industri ku otoritas pamaréntah utama. Sanajan, panerapan resmi ngabentuk kerangka hukum pikeun industri geus acan bisa diwanohkeun di nagara.

Firoozabadi nyatakeun yén Iran Nasional alam maya Center geus ngembang platform keur cryptocurrency pertambangan aturan. sekretaris nu dikabarkan ngaku yén otoritas relevan baris ngawanohkeun hiji kerangka pangaturan pikeun startups nu patali crypto na firms di telat September.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 04.09.2018

BTC
$7,327
↑ 0,58%
$46.9M
ETH
$284.3
↓ 2,24%
$28.7M
XMR
$136.13
↑ 1.99%
$3.87M
LTC
$67.77
↑ 3,26%
$2.54M
XRP
$0.3314
↓ 1,49%
$2.44M
BCH
$624.98
↓ 1,03%
$2.25M
EOS
$6.45
↓ 1,07%
$1.97M
jsb
$13.93
↓ 2,45%
$1.77M
Ushdt
$1.00
↓ 0,12%
$1.75M
MLN
$17.90
↑ 67,3%
$1.32M
dash
$214.2
↓ 2,13%
$1.05M
ZEC
$155.2
↓ 1,21%
$623,780
XLM
$0.2258
↑ 1,76%
$612,453
DOGE
$0.0051
↓ 2,12%
$424,970
rep
$20.83
↓ 0,19%
$187,817
GNO
$36.5
↑ 5,70%
$80,200

KRAKEN digital asset Exchange
$96.6M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 05.09.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *