Blockchain News 04.09.2018

Deutsche Börse ngajalankeun cryptocurrency dedicated sarta Unit blockchain

Jerman pasar modal raksasa Deutsche Börse geus dijieun dedicated “DLT, Aset Crypto jeung struktur Pasar Anyar” departemén pikeun Ngalanglang aplikasi téknologi blockchain. Jens Hachmeister, Ngatur Diréktur tina DLT, Crypto Aset sarta Pasar Anyar pikeun Deutsche Börse ceuk bursa nu geus aktip kalawan blockchain dina hiji fase mimiti "ideation sarta éksplorasi… Urang invested di sagala rupa inisiatif nyieun pamahaman sora tina tren, téhnologi nu, jeung na poténsi dina bagéan tradisional ranté nilai urang.”

Deutsche Börse menata diréktur nuluykeun ngomong “Ti titik Deutsche Börse urang of view, nu DLT / téhnologi blockchain mangrupa kasempetan konci pikeun kreasi struktur pasar anyar, nambahkeun produk anyar onto struktur kami hadir tur enhancing kurban urang aya… Di masa anu payun, bakal aya deui peer-to-peer diatur marketplaces na kirang perantara. Dina hal éta, blockchain boga potensi pikeun ngaruksak infrastruktur pasar modal.”


Abra nambihan rojongan SEPA, muka panto pikeun pamaké sakuliah Éropah

dompét Crypto jeung bursa ngamimitian Abra geus muka nepi saluran anyar pikeun deposit: rekening bank Éropa. Warga di Area Single Euro pangmayaran (SEPA), kitu ogé bangsa tambahan di Uni Éropa, ayeuna tiasa nransfer euro atawa currencies nasional lianna langsung ka Abra, nu di deposit péngkolan Bitcoin kana pamaké’ dompet digital.

CEO Bill Barhydt ceuk pausahaan geus gawé bareng pangmayaran crypto processor Coinify pikeun nambahkeun rojongan pikeun bank Éropa dina raraga masihan aksés ka Panyekel akun SEPA.

saméméhna, Abra wallets were funded using bank and wire transfers in Amérika Serikat as well as via American Express, Visa na MasterCard kartu debit na kiridit sabudeureun dunya. resmina, Mindahkeun bank Éropa Abra urang baris lumangsung ngagunakeun tungtunan SEPA. dina SEPA, sababaraha nagara anggota Éropa ogé bakal ngabogaan hak pikeun deposit mata uang Fiat nasional salian Euros.The SEPA aréa ngawengku 28 anggota Uni Éropa, kitu ogé opat anggota Éropa Trade Association Free Austria, Jérman, Walanda, Bélgia, Yunani, Polandia, Bulgaria, Hungaria, Portugal, Siprus, Irlandia, Romania, Républik Czech, Itali, Républik Slovak, Dénmark, Latvia, Slovénia, Éstonia, Lituania, Spanyol, Finlandia, Luksemburg, Swédia, Perancis, Malta, Britania Ageung jeung Kroasia, Islandia , Monako , Swiss, Liechtenstéin, Norwégia, San Marino.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 03.09.2018

BTC
$7,285
↑ waktos 0.32%
$35.2M
ETH
$290.9
↓ 0,50%
$18.5M
BCH
$631.46
↓ 0,75%
$6.02M
XMR
$133.48
↑ 10,4%
$4.58M
jsb
$14.28
↑ 8,02%
$3.39M
XLM
$0.2219
↓ 0,76%
$2.67M
XRP
$0.3364
↓ 0,64%
$2.65M
dash
$218.9
↑ 4,08%
$2.45M
EOS
$6.52
↑ 0,31%
$1.6M
ZEC
$157.1
↑ 1,55%
$1.14M
MLN
$10.70
↑ 33,3%
$937,255
LTC
$65.63
↑ 0,49%
$852,821
DOGE
$0.0052
↑ 6,43%
$473,607
Ushdt
$1.00
↓ 0,16%
$408,924
rep
$20.87
↑ 3,27%
$218,681
ICN
$0.511
↑ 0,75%
$24,587

KRAKEN digital asset Exchange
$81.1M traded peuntas sagala pasar kiwari


Blockchain News 04.09.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *