Blockchain News 03.09.2018

percobaan kota Jepang blockchain basis voting online

A pamaréntah kota Jepang geus jadi salah sahiji mimiti di nagara geus diuji hiji sistim nu basisna blockchain nu ngidinan warga tuang undian mutuskeun dina program ngembangkeun lokal. Pamaréntah Tsukuba, a kota dipikawanoh pikeun peran taun ngembangkeun ilmiah saprak taun 1960-an, réngsé test blockchain on Aug. 28 jeung 119 undian dikumpulkeun.

laporan ngomong sistem integrates hiji mesin verifikasi idéntitas sareng jaringan desentralisasi. Saatos putting ID hiji kartu dina mesin pikeun verifikasi, pamilih nuluykeun pikeun milih program maranéhanana pikaresep. Sistim nu salajengna énkripsi sarta disimpen data tina ballots maranéhanana liwat jaringan tamper-buktina disebarkeun. Lamun aplikasi nu ngabuktikeun suksés sanggeus review salajengna, PEMDA ekspektasi rék dilegakeun ladenan warga nu hirup di wewengkon pagunungan, kapuloan jauh jeung nagara deungeun.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 02.09.2018

BTC
$7,261
↑ 1,14%
$46.2M
ETH
$292.3
↓ 1,93%
$17.5M
BCH
$636.20
↑ 2,26%
$5.75M
XRP
$0.3386
↓ 2,51%
$3.4M
EOS
$6.50
↓ 3,13%
$2.99M
XMR
$120.86
↓ 1,02%
$2.08M
Ushdt
$1.00
↑ 0,07%
$1.64M
DOGE
$0.0049
↓ 19,6%
$1.56M
dash
$210.3
↓ 3,46%
$1.28M
LTC
$65.31
↓ 2,00%
$1.18M
XLM
$0.2236
↓ 3,73%
$1.04M
jsb
$13.22
↓ 0,15%
$830,010
ZEC
$154.7
↓ 1,85%
$278,130
MLN
$8.03
→ 0,00%
$134,736
rep
$20.21
↓ 2,56%
$98,122
GNO
$34.9
↓ 3,19%
$20,607

KRAKEN digital asset Exchange
$86M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 03.09.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *