Blockchain News 02.08.2018

Australia urang CoinJar nawarkeun dana cryptocurrency keur investor borongan

CoinJar, hiji bursa Bitcoin Australia, kiwari dibuka dina CoinJar Digital Mata Artos Dana, hiji dana cryptocurrency indéks-gaya keur investor borongan. Dana nu boga dua kelas; Bitcoin Kelas, nu nyadiakeun paparan Bitcoin wungkul; sarta campuran Kelas, nu boga tujuan pikeun lagu kinerja BTC, LTC, sarta cryptocurrencies séjén, weighted ku suplai tetep.

Tim CoinJar percaya yén duanana kelas tina Dana nawiskeun investor borongan cara merenah pikeun investasi kalawan dollar Australia, nu bisa nyadiakeun Tumuwuhna ka kelas asset tradisional. waragad manajemén téh 1.3% per annum pikeun Bitcoin Kelas jeung 1.8% per annum pikeun campuran Kelas tambah waragad operasi normal. Ngan aplikasi ti klien borongan bisa ditarima kana dana. CoinJar dicokot tina manajemén jeung kaamanan tina aset digital atas nama investor jeung crypto kaayaan aman dina dompet multi-signature.


Pasagi earned $ 37M tina dagang Bitcoin di Q2

alun-alun dilaporkeun earnings minggu ieu, ngalaan pikiran yén pausahaan earned $37 juta ti fitur dagang Bitcoin taun mindahkeun duit aplikasi na peer-to-peer, Cash kuadrat. Ieu suku kuat pikeun Square kalawan EPS disaluyukeun perkiraan teunggeulan ($0.13 vs. $0.11) sarta revenues nepi méh 5% ti ekspektasi ($385 juta vs. $368 juta). Total pendapatan net éta $815 juta dina kuartal kadua 2018, ka luhur 48% sataun leuwih sataun.

Bari sharing Bitcoin Square urang téh nepi saparapat leuwih saparapat, Pasagi netted ~ $ 1 juta ti fitur dagang anyar, sakumaha biaya operasi Bitcoin éta ~ $ 36M pikeun Q2. Ieu geus di critique pangbadagna parusahaan, nu margins ayeuna dina kagiatan cryptocurrency na teu kawilang badag. Sanajan, dibere bentang pangaturan ayeuna, waragad ieu dipikaresep patali Investasi di kaayaan sarta usaha lisénsi féderal. utamana, harga dibagikeun ti alun geus di hiji cimata mutlak leuwih taun kamari, nepi méh 200% alatan kalolobaan ti ketukan earnings konsisten tur bullishness leuwih fokus anyar parusahaan on cryptocurrency.


Overstock urang Medici inks diungkulan Zambian Gov on pilot pendaptaran darat blockchain

cabangna hak milik blockchain-Powered Overstock urang, Pamaréntahan Medici Land, ieu dikabarkan Maskumambang ku pamaréntah Zambian ngawangun judul darat pendaptaran basis blockchain. Dina perjanjian, MLG baris nyadiakeun Zambia a “program governance tanah anu ngumpulkeun jeung secures informasi kapamilikan harta maké blockchain.” MLG geus sapuk pikeun nganteurkeun sertipikat judul di formulir digital sarta dicitak pikeun pamaréntah bangsa urang ku 30th November, 2018 pikeun dijadikeun bukti konsép pikeun prosés streamlined.

pangadeg sarta CEO Overstock.com Patrick Byrne ceuk proyék nu bakal nulungan di move nagara nuju hiji ékonomi global nu ngawangun trust ngaliwatan téhnologi. Dina catetan patali, Byrne geus gawé bareng ékonom Peruvian Hernando de Soto dina venture hak milik blockchain gabungan disebut De Soto Nyarita. bisnis nu boga tujuan pikeun nyadiakeun jasa pikeun kira lima miliar individu ku granting aranjeunna aksés ka pasar Ibu global.


pamaréntah Australia invests dina ngamimitian crypto ngamajukeun pariwisata

Pamarentah Australia ngarencanakeun ngaluarkeun hibah ka hiji ngamimitian crypto salaku bagian tina $8 juta tina waragad inovasi. The TravelbyBit pangmayaran mata uang digital platform keur industri perjalanan jeung pariwisata hiji 70 pausahaan nu bakal nampa “Maju Queensland ngahurungkeun Gagasan” waragad, nu ngarojong pangusaha dina Queensland pikeun ngembangkeun usaha maranéhna.

obyektif parusahaan bakal keur naekeun jumlah wisatawan pikeun Tengah Queensland ngajual nawaran perjalanan kalawan cryptocurrencies na nyieun deui jobs. Mentri inovasi Kate Santang ngomong: "TravelbyBit geus devised cara palinter sangkan leuwih gampang pikeun nu datang pikeun kaayaan kami mayar purchases maranéhanana jeung jumlah tumuwuh tina usaha lokal narima pangmayaran cryptocurrency… Kuring ngarti TravelbyBit ieu husus targeting tempat kawas Bundaberg (sapanjang Tembok panghalang Karang) - migunakeun cryptocurrency sangkan leuwih gampang wisatawan buku libur ".


bursa crypto Brasil ngéléhkeun paréntah ngalawan bank anu ditutup akun na

bursa cryptocurrency Brasil Walltime geus anyar meunang perang pangadilan ngalawan bank lokal mumusuhan Caixa Econômica Federal, forcing ka unfreeze akun na nyekel leuwih ti $200,000 patut dana. Walltime meunangkeun paréntah awal, hartina kaputusan pangadilan urang teu acan final tapi Tapi ngidinan bursa nu nganggo dana dina Rekening na tetep dina porsi klien di interim.

Walltime éta teu bisa ngolah deposit customer lantaran dana maranéhanana anu beku & dikabarkan ngalaman karuksakan dina mangsa ieu. Pangacara Walltime urang ceuk karugian ngaleuwihan $ 250K yén ieu nyangkut dina akun di Caixa Econômica & mung hiji "probable hareup Peta indemnity" moal ningali deui recoup aranjeunna. bisi Walltime urang ngalawan Caixa Econômica ieu Filed deui di mimiti April taun ieu, sakumaha eta ngaklaim na "Rekening Bank ieu diblokir tanpa aya bewara atanapi leresan" dina 22nd Maret. Nurutkeun Pangacara dua Besar sareng urang, ngalir bank urang balik ngalawan tungtunan diatur ku bank sentral Brazil urang.


SBI invests $ 9M kelas institusional platform turunan cryptocurrency

jasa finansial Jepang buta SBI Holdings geus invested $9 juta di AS digital pasaran arsiték Hapus Pasar pikeun dana kreasi platform turunan cryptocurrency dagang diwangun pikeun investor institusional. SBI Crypto Investment geus diala a 12% stake di Hapus Pasar, nu kantor pusatna di Charlotte, NC tur boga kantor cabang di NYC, London, jeung Tokyo. SBI dikabarkan mayar 1 miliar yen ($9 juta) pikeun posisi kapamilikan minoritas na di pausahaan.

Dina waragad Hapus Pasar, SBI boga tujuan pikeun ngawangun hiji bursa turunan anu ngamungkinkeun investor institusional dagang produk investasi dihijikeun kana gerakan harga Bitcoin na cryptoassets séjén. produk misalna, nu bisa ngawengku futures, Pilihan, sarta swaps, ngawenangkeun institusi pikeun pager hirup posisi séjén yén maranéhna bisa mibanda di pasar cryptocurrency, ngurangan résiko na sangkan keur konci di kauntungan atawa mitigate Éntri losses.The of custodians anyar kana pasaran & ngembangkeun platform anyar diharepkeun nyadiakeun lembaga kalawan kalenturan langkung di kumaha maranéhna ménta paparan cryptoassets.


Blockchain News 02.08.2018

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *