Blockchain News 01.09.2018

salajengna pamutahiran software utama Bitcoin pikeun fitur basa anyar keur kenop crypto

The global, grup pamekar volunteer balik palaksanaan pang populerna di software, Bitcoin Core, pas debuts 17 utama siaran software na, salah nu nyimpen kana kode sababaraha parobahan kacida-diantisipasi. Hiji update mangrupakeun anyar “basa” nambahkeun inpo tambahan penting kenop nu ngidinan pamaké pikeun ngaranan rekening maranéhanana béda. Kawas panyiri hiji “sumbangan” sarta séjén “tabungan.” Bahasa anyar boga tujuan pikeun tag tiap tombol di Bitcoin (duanana umum jeung swasta) sareng “etiket” nu ngajelaskeun kumaha tiasa muka konci éta, “ngarobah cara urang mikir ngeunaan dompet,” Chaincode insinyur John Newbery ceuk.

Sawaréh ditandatanganan transaksi Bitcoin (PSBT) nu sejen robah kacida-diantisipasi nu fits tagihanana. (PSBT mangrupakeun format anyar keur transaksi nu teu sapinuhna ditandatanganan, acan tiasa diliwatan sabudeureun dugi tungtungna disiarkeun.) benefit di dieu nyaeta pikeun meunangkeun kaamanan tina hiji dompét hardware na genah tina hiji dompét software. Hiji hardware dompét, coldcardwallet geus dilaksanakeun metoda Signing urus geus. robah kode ieu muka nepi loba pilihan, malah berpotensi boosting Bitcoin kontrak pinter jeung fitur privasi. “PSBT ogé ngajadikeun hal kawas multisigs na CoinJoins gampang ngalakukeun,” Bitcoin Core pangdeudeul Andrew Chow ceuk. Tujuan kalayan ieu parobahan kode utama nyaeta pikeun ahirna meunang kode ka titik di mana saha who wants to ngagunakeun kaunggulan pinuh ku Bitcoin tiasa ngalakukeun kitu.


Laporan Kraken Market Daily pikeun 31.08.2018

BTC
$7,042
↑ 3,34%
$54.9M
ETH
$284.0
↑ 4,05%
$24.8M
XMR
$116.55
↑ 19,7%
$3.96M
EOS
$6.47
↑ 10,6%
$3.73M
XRP
$0.3396
↑ 4,26%
$3.58M
Ushdt
$1.00
↑ 0,18%
$2.68M
jsb
$12.75
↑ 2,25%
$1.22M
BCH
$544.84
↑ 3,24%
$1.19M
LTC
$62.12
↑ 5,77%
$959,271
DOGE
$0.0045
↑ 50,3%
$766,186
dash
$193.6
↑ 11,1%
$734,307
XLM
$0.2210
↑ 2,92%
$729,342
ZEC
$151.0
↑ 3,11%
$465,078
MLN
$7.54
↑ 5,16%
$203,738
rep
$19.73
↑ 2,07%
$110,368
ICN
$0.489
↑ 6,66%
$30,803

KRAKEN digital asset Exchange
$100M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP


Blockchain News 01.09.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *