uang Bitcoin diharepkeun jadi aya di Singapura ku tungtung taun

Tngem, hiji pausahaan hardware dompét crypto geus dimimitian dijual pilot nu mibogaan Bitcoin -na pikeun pasar Singapore.

Tangem tujuan sangkan transaksi fisik maké cryptocurrency langkung akrab pikeun pamakéna noob, sarta ngarencanakeun pikeun ngahasilkeun jutaan tina catetan ku tungtung taun.

di Singapura, nagara anu peraturan pisan supportive duanana cryptocurrency jeung téhnologi blockchain, éta catetan bakal sadia pikeun beuli di cabang Suntec Kota desain toko ranté Megafash.

The Catetan, nu bakal datang dina pecahan 0.01 jeung 0.05 BTC ($92 jeung $463 tuturutan), sabenerna banknote-kawas dompet hardware.

 

3 comments

  1. I do accept as true with all the ideas you’ve presented in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for novices.

  2. Just wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is just great and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *