12 bank Cina dipaké blockchain di 2017

Ampir satengah tina 26 bank didaptarkeun masarakat awam dina Cina nyebutkeun aranjeunna deployed aplikasi blockchain di 2017.

The 12 lembaga kaasup bank komersial utama-milik kaayaan sapertos Bank Cina, Cina Konstruksi Bank sarta Tatanén Bank Cina, kitu ogé leuwih dilaksanakeun sacara pribadi séjén, kaasup Cina Padagang Bank sarta badan kota-tingkat séjén.

Aplikasi nu geus ngadopsi rentang ti ngagunakeun blockchain téhnologi ngaluarkeun invoices na gajian cross-wates pikeun prosés ID auténtikasi.

 

5 comments

  1. Valuable information. Lucky me I discovered your web site unintentionally, and I’m stunned why this coincidence did not took place in advance! I bookmarked it.

  2. You made some decent points there. I did a search on the issue and found most persons will go along with with your website.

  3. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *