Unboxed

Naon Dupi Network Unboxed?

Unboxed

Unboxed – a Market Massive

Merek anu belanja leuwih 36 miliar dollar AS dina Iklan média sosial per taun. Iklan ieu téh mindeng kali dipaliré teu dipercaya ku jalma. Samentara, 9 kaluar tina 10 Eusi trust jalma panganyarna dipasang ku batur maranéhna terang. Anu, nyaeta mana Unboxed asalna di. Urang cocog-ngadamel merek jeung pamaké média sosial nu nyieun na brand pos otentik patali eusi. Éta nyandak Dursasana pisan hadé, nyiptakeun advokasi brand nyata jeung kecap-of-sungut éfék. Ogé empowers pamaké média sosial.

A Usaha Gawe

Unboxed nyaéta téhnologi pinuh fungsi garapan ku leuwih 100+ merek global (Manjang di AS, Kanada, Britania Raya, Jérman, Dénmark, Norwégia jeung Baltics). di luhur 40,000 garis kode, ratusan iterations, parusahaan jeung pivots produk sapanjang taun geus diaktipkeun ka kiwari nganteurkeun skala badag kecap-of-sungut campaignsthat ngalibetkeun jutaan pamaké média sosial sapopoé.

The Sampurna Cure pikeun Pausahaan

Unboxed nawarkeun éta cageur sampurna for jeung sya gering wasting waktu jeung duit di pausahaan pamasaran influencer nu ngandelkeun prosés intensif kuli pikeun nyungsi influencers katuhu, poéna negotiating, sarta menata hubungan. Ieu prosés touch tinggi ngawatesan jumlah pamaké média sosial anu bisa aub dina kecap-of-sungut kampanye na usaha biasana mungkas nepi gawé bareng grup leutik tina pamaké média sosial – influencers atanapi selebriti.

Unboxed ieu ngalibetkeun dulur

Pikiran urang luar kotak jeung datang nepi ka solusi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaganti kolam renang leutik ieu influencers kalayan jutaan pamaké média sosial sapopoé – saha urang nelepon Unboxers. Urang ogé ngaganti manajer kampanye jeung ahli marketing anu bisa ngatur rébuan kampanye cara di luhur desentralisasi, ku ngagabungkeun AI kalawan jaringan bebas para ahli marketing. kalawan eta, kami ngaktipkeun pamaké média sosial pikeun meunangkeun dibagikeun maranéhanana pasar $ 36bn.

The Plan of Unboxed

bisnis urang diatur tumuwuh tina operasi di 10 Nagara di hadir kana gawe dina leuwih 100 pasar. Pikeun ngagancangkeun prosés nu urang ngawangun hiji tim ti 125 professional ku 2021. Maca deui…

Network Unboxed


Network Unboxed


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *