TradeFred

TradeFred mangrupakeun forex online global sarta cfd platform dagang. Kombinasi ahli urang kaahlian rojongan financial customer ensures bisa nawiskeun anjeun hiji pangalaman investasi tailored kana gaya investasi individu Anjeun. Urang narékahan pikeun ngajaga posisi urang salaku ngaran dipercanten di industri, berkat pendekatan etika jeung customer-berorientasi kami.

TradeFred

Naha anjeun kedah gabung TradeFred?

– pangalaman dagang kahiji-kelas, kaasup nyebar sempit ngan 0.1 pips.
– sumberdaya ahli dirancang dirumuskeun strategi dagang optimal Anjeun.
– Buka posisi dagang anyar tanpa emosi manusa distracting.
– wasa gancang ka duit anjeun dina ngan hiji poe kerja di sakuliah metode pamayaran sababaraha.
– dagang punjul, processing urutan dipercaya jeung palaksanaan gancang.
– Rekening investasi demo Unlimited ku perpustakaan sumberdaya bébas latihan.
– aset klien nu diayakeun di bank-kelas munggaran, tos rengse misah ti duit kami sorangan.
– Dedicated Akun Manajer sarta tim layanan palanggan multibasa.
– Mimitian dagang forex na CFDs ku investasi awal low tina ukur $ 250.

Anyar pikeun Forex? Diajar dagangan kawas pro tur mimitian lalampahan investasi anjeun dina waktu euweuh pisan.

Ulah mayar bahan mahal. Ngahemat waktos jeung duit kalawan ieu parabot FREE ti TradeFred Akademi:

Naha TradeFred?

TradeFred urang Produk:

TradeFred museurkeun kana dagang forex na CFDs. Aranjeunna nutupan hiji leuwih ti rentang nyukupan tina pasar, kalawan ampir 50 pasang mata uang kaasup dina bagian FX nyalira.
The dijalankeunnana dagang Forex téh écés hébat, sarta bari loka nawarkeun nyebar pisan kalapa, urang kedah nunjuk kaluar nu TradeFreds nyebar geus ditangtukeun. The mungkin ngungkit maksimum keur pasang forex anu 1:50.

Bagian stock ngabogaan “palaksanaan hebat” dipasangkeun kalayan nyebar hébat sarta sinyalna pasar lega. The ngungkit maksimum pikeun kategori produk ieu ngan 1:10.
The indéks bagean nyertakeun pasar ti 6 buana sarta ogé nawarkeun nyebar kalapa. The ngungkit maksimum oge rada handap dina kategori ieu: Ieu pakakas 1:25.
logam mulia kayaning emas, pérak jeung platina nu salawasna populer kalayan padagang. di TradeFred, pamaké tiasa dagangan logam misalna kalawan nyebar alus sarta ngungkit maksimum 1:25.

platform TradeFred:

Kawas naon brokerage asli na reputable, TradeFred migunakeun MT4 salaku centerpiece tina platform kurban na. platform nu pangkuatna ditawarkeun ku TradeFred teh padagang MT4 Desktop, nu asalna jeung suite lengkep solusi charting MT4 sarta parabot analisis téhnis.

Diagram bisa ditampilkeun kalawan rentang impressive of timeframes, bisa ngaropéa, jeung grafik témplat bisa disimpen jadi padagang bisa maké deui aranjeunna engké. Sedengkeun pikeun analisis téhnis, kira-kira 50 indikator nu tos dipasang ku platform nu. Tangtosna, padagang bisa milih pikeun install malah leuwih indikator yén maranéhna meuli atawa meuli haratis. Pamaké ogé bisa nyieun indikator sorangan.

Salah sahiji kaunggulan MT4 urang perenahna di EAs (ahli Advisors) yen padagang tiasa make pikeun dagang otomatis. Salaku tambahan, TradeFreds MT4 nyandak nu dagang tina Forex na CFDs dina layar nu sami jeung ogé nyadiakeun perawatan customer ahli sakumaha aksés ka analisis pasar ahli jeung bahan atikan.

MT4 tiasa didownload haratis ti ramatloka TradeFred.

TradeFred jenis Akun:

TradeFred nawarkeun hiji akun demo gunana anu ngamungkinkeun para padagang nyandak platform nu dina spin test resiko-gratis. Rekening demo ngawengku $ 10,000 dina dana maya jeung loba bahan atikan. akun nu bisa dipaké pikeun 14 poé, mangka ngan wayahna.

Rekening Dasar bisa jadi pilihan pangalusna pikeun beginners. The deposit minimum diperlukeun dina akun ieu ngan $ 260 jeung ngungkit maksimum nyaéta 1:50. Rekening ngabogaan manajer dedicated ogé poé bisnis withdrawals.

Rekening baku oge diasupan ka paling padagang, beginners jeung pamaké canggih. The deposit minimum diperlukeun nyaéta $ 500, jeung ngungkit maksimum oge 1:50. Hijina fitur tambahan rekening Standar boga leuwih dasar nya éta analisis pasar eta nawarkeun.

Rekening nambahan merlukeun deposit minimum $ 1,000. Kaayaanana dagang anu maranéhanana didadarkeun di luhur, Tapi akun ogé ngandung sinyal dagang nu dikirimkeun langsung ka ponsel sahiji padagang.

Ku deposit minimum $ 5,000, kaulinan keur akun pro téh kaluar ti jangkauan sahiji padagang. Analisis pasar ngabantuan konsumén anu digolongkeun kana kategori ieu akun, sarta nyebar anu handap pikeun padagang pro-akun.

Rekening premium nyaeta di luhureun papan tulis: nu deposit minimum anu $ 10,000. Bari kaayaan dagang nu sakitu legana sarua luhur, Akun ieu dasarna rekening enol-swap.


TradeFred Video Review


TradeFred téh reueus beroperasi platform investasi ngarah di dunya – MetaTrader 4. Dina video ieu, kami bakal ngajelaskeun kumaha carana ngagunakeun platform jeung fitur dasar anu sadia.


Naekeun pangaweruh Forex Anjeun sareng Sinyal FREE *

Naha mayar sinyal mahal lamun anjeun bisa meunangkeun eta haratis?

Ulah sono kasempetan Anjeun. Gabung TradeFred ngaku
sinyal anjeun sarta ngaronjatkeun kaahlian investasi Anjeun.


Trading sosial
sinyal bébas
webinar

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *