Naon Urang Nyaho ngeunaan Cryptocurrency gram sarta telegram ICO

telegram ICO

telegram NU nGADEGKEUN Pavel Durov bade ngajalankeun blockchain a, Telegram Buka Network (ton), sarta gram cryptocurrency, sahingga, Telegram baris jadi henteu ngan utusan a, tapi ogé sistem pembayaran anu bakal bersaing jeung Visa na MasterCard. Najan kanyataan yén Durov teu dikonfirmasi inpo ieu sacara resmi, paling ahli yakin éta leres, jeung investor anu siap investasi duit di proyek. janten, hayu urang tingali kumaha urang terang ngeunaan proyék nu, jasa naon éta bakal ngandung, jeung naha éta bakal bisa ngaganti jaringan sosial aya atanapi henteu.

telegram ico

Keur naon urang terang ngeunaan ton sarta gram

Tugas primér pikeun tim telegram nya éta nyieun platform blockchain kalawan panganteur intuitif nu bisa dipaké ku saréréa. Teu kawas Bitcoin na Ethereum, Ton bakal boga throughput luhur sajuta transaksi per detik. pamaké ton urang moal kudu antosan minggu keur ngalaksanakeun hiji urus atanapi mayar waragad komisi tinggi nransper dana langsung. pangmayaran ton bakal maot gancang-pamadegan Visa atanapi MasterCard. sajaba ti, platform bakal dianggo dina Buktina-of-stake algoritma musyawarah, nu bakal nyieun pangmayaran aman.

Birokrat ton bakal ngawangun Wallet Lampu di telegram. Eta bakal bisa dipaké kana alat nu bagerak tanpa ngundeur sakabéh blockchain, sarta ngan pamaké baris nyimpen kenop swasta. Diantara hal séjén, pamaké bakal tiasa mayar jasa aplikasi (Layanan ton) kalawan cryptocurrency gram, nyumputkeun identitas na IP alamat, jalan gede nu meungpeuk tina situs (ton proxy), toko data (ton Panyimpenan), tur ngadaptar alamat domain (ton WWW).

The presentasi ton nyebutkeun yen ratusan jutaan jalma bakal ngagunakeun gram di sakuliah dunya. rencana ieu sigana realistis, nunjukkeun yen ayeuna hadirin sahiji utusan téh 180 juta jalma. Di masa anu payun, patokan bakal samilyar urang. antukna, Telegram ngaharepkeun nyieun ékonomi anyar, dimana urang bakal mayar barang sarta jasa kalayan gram.

Sarupa WeChat

Proyek ngeunaan masa depan telegram pisan sarupa jeung WeChat aplikasi Cina kawentar nu saméméhna éta ngan utusan kawas telegram. Tapi ayeuna eta ngagabungkeun fungsi jaringan sosial, platform pamayaran, situs ngeunaan jasa matchmaking, panyadia a (anjeun tiasa mesen taksi atanapi makan di aplikasi nu), platform dagang, hiji juru, komo kabinét pribadi on Utiliti pamayaran.

Jumlah pamaké WeChat deukeut ka samilyar (éta jumlah pasti tina patokan Durov urang). Unggal inohong umum, proyék Internét, atawa parusahaan di Cina boga hiji halaman resmi dina aplikasi. kituna, loba iklan dina téh aya teuing.

Paling Cina teu tiasa ngabayangkeun kahirupan maranéhanana tanpa WeChat. Éta jadi populer nu urang Cina bisa mayar malah di warung leutik kalayan bantuan WeChat. Loba warung ieu teu nyadiakeun pangmayaran sareng kartu kiridit, Tapi kalayan WeChat urang bisa mayar purchases maranéhanana jeung euweuh masalah.

Teu kawas Pavel Durov, Birokrat di WeChat teu boga manfaat sapertos mahluk kasohor; anu mangrupa naha maranéhna diwanohkeun sistem pembayaran maranéhanana dina cara aktif jeung malah agrésif. Sumawona, maranéhanana ngamekarkeun rupa-rupa parabot pikeun mantuan nu rekening resmi toko online kabuka nu bakal nampa bayaran WeChat. kituna, WeChat instan ngancik bisnis mana wae, malah jelema nu taya daya perlu, kana warung mobile.

Lamun tim telegram junun ngahiji kaunggulan maranéhna, kayaning ibukota siki na, popularitas, parusahaan promotion, na leyuran disadiakeun pikeun pangarang saluran sarta ngical paralatan, eta bakal bersaing jeung sakabeh pausahaan kasohor di Rusia, mimitian ti YouTube kana Yandex.Market.

Telegram Buka Network (ton) – PDF


News sabenerna