Rakuten ngajalankeun cryptocurrency sorangan

Di 2016, Jepang e-commerce buta Rakuten kaala Bitcoin-Bitnet dompét, mana anjeunna saméméhna sempet invested di, sarta dikelompokeun blockchain-lab na sorangan. Salah sahiji prestasi mimiti urus ieu peluncuran cryptocurrency Rakuten koin sorangan, nu Mindahkeun program bonus Rakuten Super titik mun blockchain nu. Tanggal issuance tina cryptocurrency anyar teu acan dipikawanoh.

Rakuten

Ngeunaan kreasi “mata uang euweuh watesna” CEO ngumumkeun Rakuten Hiroshi Mikitani salila Kongrés Mobile Dunya di Barcelona. Pausahaan ekspektasi nu cara kieu eta bakal narik leuwih konsumén di sabudeureun dunya, ngurangan komisi, kaasup dina bursa of currencies. Tapi mimitina sadaya inovasi ieu disebut kana kana ngarevitalisasi program kasatiaan Rakuten, nu pamakéna ayeuna bakal hal salaku “kontribusina keur blockchain nu.”

di luhur 15 years of the Super Points bonus program, more than a trillionsuper-pointshave been credited, which equals to $ 9.1 milyar, and now users will have more opportunities to apply their savings. Rakuten Coin is planned to be introduced on all the company’s subsidiaries, including the French trading platform PriceMinister, which is currently rebranded and will be renamed Rakuten, and the American cashback service Ebates, acquired by the company for $ 1 milyar dina 2014.

Mikitani stressed that Rakutenis very different from Amazon”: “Tugas urang nyaeta nyieun deui nu jaringan tina usaha dagang. Urang ulah rék coplokkeun aranjeunna ti nasabah, tapi, sabalikna, urang narékahan pikeun jadi katalis. falsafah urang téh méré kakuatan kana leungeun masarakat, teu ngan méré mangpaat bahan. ” Ogé dina catetan parusahaan nu “jalma hayang tangtu hirup nu teu bisa ngagaduhan mana sejenna”. Ngan di pasar Jepang Rakuten unites ngeunaan 44,000 toko, panomeran milyaran pamaké sabudeureun dunya, jeung bagi hasil parusahaan keur 2017 éta $ 8.8 milyar.

Salila biantara nya di Dunya Kongrés Mobile, Mikitani ngawartoskeun ngeunaan rencana sejen pausahaan. Khususna, jang meberkeun dilegakeun program kasatiaan, Rakuten ekspektasi pikeun jadi operator mobile full-fledged sarta Nyiapkeun panawaran sareng aplikasi pakait jeung Departemen internal sarta Komunikasi Jepang (ti mimiti 2014, Rakuten mangrupakeun operator seluler maya dina brand Rakuten Mobile). oge, jasa bakal ngaronjatkeun aktivitas taun utusan sorangan Viber, nu geus kiwari ngabogaan miliar pamaké didaptarkeun. Sugan pangalaman nyieun blockchain na cryptocurrency sorangan bakal dibikeun ka utusan. Tempo rencana sarupa ngeunaan telegram, dina mangsa nu bakal datang pasar finansial utama bakal moal tepi, tapi rasul instan.


Tulis: Richard Abermann


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *