Kumaha carana sangkan hiji ngaduga paripolah laju cryptocurrency di watesan Jumlah pesenan ditempatkeun?

Naon alam prosés meuli atawa ngajual cryptocurrency dina hiji bursa online?

laju cryptocurrency a

Hayu urang nyebutkeun rék mésér hiji Bitcoin pikeun $9,500. Satuluyna anjeun perlu dibewarakeun kahayang ieu pasar jeung sellers poténsi ku ngaluarkeun hiji urutan. Sellers némbongan cara sarua ku cara nyatakeun kahayang maranéhna pikeun ngajual Bitcoin kalawan harga nu tangtu. Lamun kahayang ti sellers coincide kalawan kamampuhan anu pembeli, urus ieu otomatis menyimpulkan. Hiji Asép Sunandar Sunarya pemesanan henteu acan réngsé ieu kacatet dina naon anu dipikawanoh salaku buku urutan.

Salaku aturan, dina séntral, buku urutan geus dibere dina bentuk méja, mana nu aplikasi tina sellers anu dituduhkeun beureum, sarta pembeli’ requests nu héjo. The grafik meja némbongkeun lobana koin jeung nilai pikeun nu aranjeunna maksudna pikeun ngajual atawa meuli. A sumebar kabentuk di simpang tabel ieu, atawa bédana di harga asupan jeung paménta. Handap sumebar, beuki cairanana asset crypto.

Dina bagan di luhur, nu konvergénsi wates meuli jeung ngajual pesenan geus digambarkeun ku tembok nu périodik ngagabung. Titik sambungan tina tembok héjo jeung beureum nyaéta titik laju kiwari cryptocurrency nu.

Buku urutan ngandung ukur tarekat wates, sakumaha pesenan pasar (dijieun di harga pasar) anu direalisasikeun instan, na teu make akal pikiran wae mun bade nampilkeunana dina buku urutan.

Analisis tina buku urutan mangrupakeun indikator anjog kaayaan pasar, sakumaha hal ieu ngamungkinkeun hiji keur ngaramal parobahan saméméh maranéhna lumangsung. upami, salaku conto, urang tingali hiji akumulasi badag tina tawaran pikeun palaksanaan di wates harga luhur, bisa ngaduga yén pas pasar ngahontal wates ieu, bakal aya resesi provoked ku angka nu gede ngarupakeun jualan.

pemesanan Sarua pikeun pamaén badag nu sarua penting pikeun nyieun dagang kaputusan, sakumaha aranjeunna salawasna noticeable dina buku urutan na nyata bisa mindahkeun éta alignment tina gaya. Pemesanan sering muncul dina buku urutan anu deukeut pisan kaayaan pasar urang. Nalika pasar ngalir dina hiji arah atanapi sejen, aranjeunna keur ditarik ka harga pasar, koréksi gerakan ieu. Di moments nalika hargana ngadeukeutan tingkat lalawanan, pemesanan pasip (adhering ka tingkat anu sarua) deukeut ka silih di nilai, geus ditangtukeun dina buku urutan.


Laju cryptocurrency a

9 comments

  1. Great post, very informative. I ponder wһy the opposite experts of this sector do not notice this.
    I’m confident, you have a huge readersbase already!

  2. Piece of writing writing is also a fun, if you be acquainted with afterward you can write or else it is complex to write.

  3. Zufaellig bin ich auf eure Seite gelandet und muss feststellen, dass mir diese vom Design und den Informationen richtig gut gefaellt.

  4. What’s up colleagues, good paragraph and pleasant urging commented here, I am genuinely enjoying by these.

  5. Good day! Thіs post couldn’t be written аny better!
    Reading through this post reminds me of mу old room mate!
    He aⅼways kept chatting about this. I will forward this post to him.
    Fairly certain he will have a good read. Thank you for shaгіng!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *