Unggal Jerman katilu ngemutan cryptocurrencies salaku hiji investasi

sanajan Bitcoin, Ethereum na Co. anu pencét teuas ku declines harga anyar, popularitas maranéhna geus dipigawé saeutik ngarugikeun aranjeunna. Jumlahna aya 29 persen warga Jerman ningali mata uang digital saperti hiji investasi metot. Survey wawakil di konteks ti Postbank Study Digital 2018 lumangsung antara tungtung Pébruari sarta tungtung Maret, ie langsung saatos harga kadang pisan seukeut ragrag di currencies digital. Khususna, kamerdikaan sistem finansial pangaturan sarta prospek tina mulih tinggi exert hiji karesep hébat dina Germans. Kapentingan nu Germans ngora sarta digital affine ieu utamana diucapkan. Dina grup umur antara 18 jeung 34, ampir salah dina dua (46 persen) ieu museurkeun cryptocurrencies salaku hiji investasi – sanajan laporan mindeng négatip.

cryptocurrencies salaku hiji investasi

Ayana Média naek minat Bitcoin na Co

Taun kamari, ongkos cryptocurrency ucul ti hiji catetan tinggi ka hareup, Tapi saprak ahir 2017, harga Bitcoin, cryptocurrency paling loba dipaké, geus fallen leuwih ti 65 persen. média dilaporkeun sacara éksténsif dina fluctuations harga na loba wawakil Industri nyarita kalawan warnings; saperti Deutsche Bundesbank atawa Pengawas Keuangan Jerman Otoritas Bafin. The voices of para ahli, anu kungsi diprediksi revolusi dina bisnis investasi ku cryptocurrencies, ogé jadi loba quieter.

“Éta noteworthy nu Germans kénéh resep cryptocurrencies salaku investasi finansial sanajan karugian tinggi na resiko atra,” nyebutkeun Dr. Thomas kakurangan, Postbank Kapala Digital Officer. “Aya pasti a résiko nyata yen urang bakal leungit duit ngan kusabab maranéhna nuturkeun hype a.” Bitcoin ieu cryptocurrency munggaran di 2009, tur ayeuna aya leuwih ti 1,500. manajemén data desentralisasi sarta protokol cryptographically aman nyieun transaksi pembayaran digital tanpa otoritas sentral kayaning bank.

Awéwé anu fascinated ku kamerdekaan Sistim, lalaki ku kasempetan balik

Ieu hususna kamerdikaan sistem finansial ngadegkeun éta fascinates Germans ngeunaan cryptocurrencies. aspék Ieu nyata leuwih penting pikeun awéwé (60 persen) ti keur lalaki (51 persen). Prospek mulih konon tinggi, di sisi anu sanésna, utamana irritates lalaki (56 persen dibandingkeun 36 persén awéwé). Pikeun unggal kipas katilu cryptocurrencies, anonymity ogé penting. Teu kawas, salaku conto, biasa perusahaan, nu investor individual teu dipikaresep. Ku ngilikan fisik cryptocurrencies euweuh pagawe bank atawa calo boga wawasan depot nu. Pikeun unggal jalma kalima kabetot, aya ogé alesan emosional kayaning thrills jeung “tukang gali rarasaan emas” investasi dina bentuk kawilang anyar investasi digital.

Karesep jeung jalma ngora hususna badag

Hambalan ka investasi dijieun utamana ku jalma ngora. Dina genep persén, pribumi digital gaduh dua kali saloba cryptocurrencies salaku penduduk rata. Dina dua belas bulan hareup, lian 14 persén 18- mun 34 taun olds masih hoyong tumuwuh cryptocurrencies. Sakuliah sadayana Grup umur, ieu téh ukur dalapan persén. “Sanajan kabeh karesep teh, investor ngora teu kudu leungit payuneun nawaran ti sistem perbankan ngadegkeun. Saha anu geus ngajadikeun hiji investasi di jaminan sakumaha hiji investasi kedah pasti moal investasi di cryptocurrencies kusabab resiko tinggi aub. Kusabab tipe ieu investasi anu kacida spekulatif, “terus Thomas Mangel.

Pangaweruh ngeunaan kasempetan jeung resiko anu meureun overestimated

The fluctuations harga tinggi di cryptocurrencies ogé rencana ku perbankan syndicates atawa malah nagara pikeun ngadegkeun cryptocurrencies sorangan geus ngarah ka sinyalna média nyebar. Hasil studi nunjukkeun yén ayana média ieu ngabalukarkeun loba Germans mun disimpulkeun yen aranjeunna akrab jeung cryptocurrencies – lantaran geus maca atawa ngadéngé jadi loba ngeunaan éta. 20 persén Germans ngajamin dirina pangaweruh alus atawa pisan hade cryptocurrencies. Pribumi digital ngarasa malah aman dina taneuh: 29 persén 18- mun 34 taun olds mertimbangkeun sorangan “connoisseurs crypto”.

“Alatan éta hypes média, loba jalma overestimate pangaweruh maranéhna tina kasempetan jeung resiko tina cryptocurrencies salaku hiji investasi,” warns Thomas Mangel. Salaku conto, loba teu bakal nyaho yén kauntungan tina cryptocurrencies perlu pinuh taxed lamun maranéhna teu diteundeun pikeun sahanteuna sataun. luhureun sadaya, résiko total rugi, nu teu aya keur Investasi séjén lembaran ieu, henteu dibikeun cukup tinimbangan. Saha anu hoyong investasi di cryptocurrencies, kumaha oge, geus disarankan pikeun milih ngan jumlah nu aranjeunna tiasa ngalakukeun tanpa.

Inpo tukang dina Postbank Digital Study 2018 – The Digital Jerman sarta Duit anu

Dina periode ti Pébruari nepi ka Maret taun ieu, 3,100 Germans anu diwawancara pikeun Postbank Digital Study 2018 – The Digital Jerman sarta Duit anu. Keur waktu kaopat sakaligus, Ulikan Postbank urang examines nu kamajuan nu munculna di wewengkon nu beda-beda hirup Jerman dina hubungan digitization dina jejer umum sarta finansial hususna. Dina raraga kondisi struktur populasi-wawakil, sampel ieu weighted ku kaayaan (proportionalization), umur na génder. The file rujukan ieu dumasar kana Sénsus 2011 ti Kantor statistik Federal. Hasilna nu rounded kana angka sakabeh. Panyimpangan dina totalna bisa dipedar ku béda rounding.

 

2 comments

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

  2. Amazing! Its actually awesome article, I have got much clear idea on the topic of from this post.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *