Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 5

Kalibet dina dagang margin

dagang marginal nya salah sahiji paling nguntungkeun, Tapi dina waktos anu sareng ka strategi paling picilakaeun pikeun para padagang crypto. strategi ieu cocok ukur pikeun pamaén ngalaman anu siap mayar karugian financial badag.

Dina perdagangan margin, cryptotrader a nyokot injeuman ti calo a, dina anu nyanghareupan bursa kasebut paling sering injeuman, ku cara méré jumlah jaminan anu – margin nu. Dina waktos anu sasarengan, interest dieusian salami maké injeuman. kituna, cryptotrader a tiasa investasi di cryptocurrency di ngalobaan baki.

Aya dua varian utama dagang margin: eta mangrupakeun posisi panjang, atawa game pikeun raising, lamun padagang nu nyimpen kanyataan yen asset crypto bakal tumuwuh di harga, sarta posisi pondok, atawa game for ngaronda a, nalika laju mana kanyataan yén harga pikeun cryptocurrency bakal ngurangan. Sanajan, lamun harga hiji asset crypto serius mana handap bari dagang on gugah, lajeng nalika eta ngahontal titik kritis tangtu, padagang nu bisa leungit sakabéh deposit na alatan margin panggero – nutup paksa ku calo di urus, lamun padagang geus teu ditambahkeun dana ka Rekening nu. Lamun dana injeuman anu sahandapeun anceman, bursa nu boga hak pikeun ngurangan macet ti deposit tina akun margin padagang urang.

Aya kasus lamun padagang, saha nu mimiti miboga nyanghareupan karugian serius, mutuskeun pikeun ngangkat pratés jeung meunang deui posisi maranéhanana tinimbang narima karugian. Nu mindeng ngabalukarkeun karugian malah leuwih gede.

Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 4 Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 1


Tulis: Richard Abermann


 

5 comments

  1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

  2. I am really inspired with your writing talents as well as with the format for your blog. Is this a paid subject or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is uncommon to see a nice weblog like this one nowadays.

  3. It s actually a cool and useful piece of info. I am happy that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  4. I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  5. I like this post, enjoyed this one regards for posting. “The basis of optimism is sheer terror.by Oscar Wilde.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *