Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 4

Teuing mimiti ngajual aset crypto

Salah sahiji investor mimiti di bitcoin, dipikawanoh salaku SuperDuperDerp, ngawartoskeun reddit kumaha anjeunna invested di cryptocurrency deui dina 2012 lamun éta ngarugikeun $ 4. keur $ 400 anjeunna nuju 100BTC. Tapi sanajan kanyataan yén anjeunna instan ngagaduhan aub dina subyek cryptomarket sarta terang yén bitcoin tangtu biaya loba duit, anjeunna teu bisa tetep aset-Na pikeun lila. Alesan ieu kasusah finansial, kitu ogé tumuwuh lemah cryptocurrency nu. kituna, nalika laju bitcoin dua kali tur ngahontal éta $ 8 tanda, anjeunna mutuskeun pikeun ngajual aset na, hoping yén Nilai tukeur bakal ambruk jeung anjeunna bakal bisa ulang asupkeun kalawan harga low. Sanajan, ieu teu lumangsung …

Tetep di hideung, anjeun kudu nuturkeun tilu aturan basajan:

1. Éta patut dimimitian ku leutik – cryptocurrencies kénéh cukup téhnologi anyar, jeung pasar dina pisan volatile, ukuran investasi optimal kedah tina 1% ka 5%.

2. Ulah ngajual teuing gancang – malah lamun investasi geus dipelak ku 20% atawa 30%.

3. Ulah panik – cryptocurrencies pisan stabil, na laju maranéhna bisa rupa-rupa ti 20% ka 50% dina hiji dinten.

Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 3 Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 5


Tulis: Richard Abermann


 

4 comments

  1. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! Sanajan, how could we communicate?

  2. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing.

  3. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *