7 Pangalusna Blockchain Development Trainings, Kursus na certifications

1. Blockchain Pelatihan pamekar: IBM Blockchain Yayasan pikeun pamekar

Naon anjeun bakal diajar:

Mun anjeun pamekar software na anyar pikeun blockchain, ieu kursus pikeun anjeun. Sababaraha ngalaman IBM ngabela pamekar blockchain bakal ngakibatkeun anjeun ngaliwatan runtuyan video nu nerangkeun konsep-tingkat tinggi, komponén, jeung strategi dina ngawangun jaringan bisnis blockchain. Anjeun oge bakal meunang leungeun-on pangalaman modeling sarta wangunan blockchain jaringan ogé nyieun aplikasi blockchain munggaran anjeun.

Lamun hasil ngalengkepan tangtu, Anjeun gé nampi sertipikat ti parantosan. Anjeun bakal kedah lulus sababaraha tungtung-of-bagian kuis sarta ujian ahir nu ngawengku sababaraha pilihan, bener jeung salah, sarta eusian dina patarosan kosong.

Tangtu ieu teu nutupan Bitcoin atanapi cryptocurrency di jéntré.

2. Blockchain na Bitcoin Chairil Anwar kursus

Ieu salah sahiji Tangtu blockchain pangalusna, dijieun ku George Levy sarta eta bakal nulungan urang demystify unsur konci blockchain na Bitcoin bari nyieun anjeun ngartos kumaha karya téhnologi. Ieu salah sahiji program rusuh anu bakal nyandak kaayaan 3 jam mun meunang leuwih.

Naon anjeun bakal diajar:

- Diajar ngeunaan naon Blockchain na Bitcoin
- Peran panambang Bitcoin, Kumaha Blok Hashes dianggo dina Blockchain
- Ajén Blockchain - DAOs na DACs
- Ngirim jeung Narima Bitcoins

3. Ngawangun Projects Real Dunya: Ethereum Masterclass pamekar

Thomas sarta Ravinder aya deui ku latihan proyék ngembangkeun pikeun Blockchain. ieu 10 Tangtu jam mantuan Anjeun jadi mahér dina basa programming dipaké pikeun nyieun proyék blockchain. paling importantly, anjeun bakal meunang nyieun proyék waktu nyata jeung trainers ngaliwatan program ieu. Anjeun kedah wawuh jeung sewang, HTML, JavaScript na Bootstrap incase mutuskeun pikeun ngadaptarkeun.

Naon anjeun bakal diajar:

– Urang ngaliwat Ethereum Development ékosistem di jéntré.
– Anjeun bakal Dupi Panyungsi A Exchange lengkep desentralisasi & Deployed Ieu Pikeun Rinkeby-Testnet.
– nyiptakeun & Ngajalankeun kurban koin mimiti sorangan anjeun Kana The Ethereum Blockchain.
– Anjeun bakal Diajar Persis Naon Hiji ERC20 token Dupi Dina The Cryptocurrency Dunya.

4. Blockchain Pelatihan pamekar : Ngalalanyahan kalawan Ethereum Solidity pangwangunan

Sébastien Arbogast mangrupakeun pamekar software tumpukan pinuh, konsultan jeung palatih kalawan leuwih 12 taun pangalaman. Anjeunna tim nepi ka Said Eloudrhiri anu keur kungsi digawé di IT keur panungtungan 25 taun.

Naon anjeun bakal diajar:

– Ngartos filsafat dasar balik blockchain sarta disebarkeun / aplikasi desentralisasi
– Dasar tina sabaraha blockchain a umum jalan, ngan cukup pikeun bisa make eta salaku platform ngembangkeun
– Ngamekarkeun aplikasi disebarkeun, ti nyieun hiji proyek kosong ka deploying eta di produksi sadayana jalan ngaliwatan tulisan kontrak pinter, Unit nguji aranjeunna, sarta nyieun hiji antarbeungeut pamaké pikeun aranjeunna
– Kumaha carana ngagabungkeun pakakas katuhu pikeun nunda babarengan lingkungan ngembangkeun konsisten
– Chairil Anwar anu basa kontrak pinter Solidity
– Kumaha carana nganggo ngawangun truffle na kerangka nguji
– Kumaha nyebarkeun hiji aplikasi desentralisasi ka sagala rupa instansi Ethereum (testrpc, ranté swasta, ranté test, net utama)

5. Ethereum Blockchain pamekar: Ngalalanyahan kalawan Ethereum Solidity

Dijieun ku Ravinder Deol jeung Thomas Wiesner, dua ahli renowned dina domain ieu, Latihan ieu sadayana ngeunaan ngawangun proyek Blockchain maké programming Solidity.

Naon anjeun bakal diajar:

– Jadi pinter Dina Solidity Programming Ku Projects Gedong Dina Kursus Ieu.
– Ngartos Blockchain Téhnologi Dina Hiji Level Téori Jeung Praktis.
– Janten Sadar Dina Hiji Praktis tingkat Kumaha kontrak Smart beroperasi.
– Bisa digawekeun ku The Ethereum urang Mayor Core Development Pakakas.
– Ngartos The Development Core Fungsi Of Ethereum.
– Ngartos naon desentralisasi Dupi Salaku Arurang Gawe Ku Téhnologi ieu.
– Bisa Terangkeun struktur A Solidity Jelas Ngaliwatan Conto Praktis.
– Ngartos Kumaha Ka Paké Web3 ditéang jeung Project Arurang Nyieun.
– Jadi pinter Dina Pangwangunan Advanced Jeung truffle Jeung Ethereum Studio.
– Ngalengkepan A ngerjakeun Final nu ngawengku Hiji Kurikulum Ethereum Blockchain Dumasar Vitae.

6. sertifikasi Blockchain : Blockchain for Business – Ngalalanyahan kalawan Ethereum Solidity

A Primer mun blockchain sarta téknologi ledger disebarkeun. Diajar kumaha pikeun ngamimitian ngawangun aplikasi blockchain kalawan frameworks Hyperledger.

Naon anjeun bakal diajar:

- tangtu Ieu cocog pikeun duanana audiences nontechnical jeung teknis
- Anjeun bakal diajar pikeun ngaidentipikasi blockchain cocok migunakeun pikeun syarat bisnis Anjeun
- Anjeun bakal dipandu ngaliwatan palaksanaan rupa blockchains
- Hiji Tangtu dalapan minggu, kalawan komitmen tina 3-4 jam per minggu sahingga idéal pikeun ulikan sabtu minggu ogé

7. Blockchain Kursus pikeun Beginners : Ngalalanyahan kalawan Ethereum Solidity

Ieu ngan pikeun maranéhanana wanting pikeun meunangkeun tinjauan jeung bubuka nepi ka dunya blockchain. A rusuh 1.5 latihan video jam mawa anjeun ngaliwatan Chairil Anwar nu peryogi ngartos téhnologi ieu.

Naon anjeun bakal diajar:

– Nangtukeun Blockchain Téhnologi, dina kecap sorangan
– Ngartos kumaha Blockchain berpotensi dampak Anjeun bisnis jeung industri.
– Tulis sapotong kapamimpinan pamikiran ngeunaan kasus pamakéan sarta poténsi industri téknologi Blockchain.
– Ngajelaskeun Blockchain Téhnologi ka klien anjeun, babaturan, sareng kolega Anjeun bisnis
– Atur strategi pikeun nyiapkeun bisnis Anjeun atawa klien anjeun keur desentralisasi Ekonomi munculna
– Gabung hiji komunitas ekonom, pamingpin bisnis, pangusaha, sarta technologists nu shaping téhnologi ieu salaku urang nyarita.
– Identipikasi nu aspék Blockchain Téhnologi sigana pangpentingna sarta relevan ka anjeun
– Leumpang jauh ku yayasan kuat di mana blockchain, naon hancana, jeung kumaha carana nyiapkeun IT

latihan pamekar blockchain