UPS fotografi patentë për të pranuar Bitcoin për dollapët

Gjiganti Global anijeve UPS është duke kërkuar pranuar Bitcoin nëpërmjet një shërbimi dollap me kyç item-këmbimit, tallash metali e publikuara rishtazi patentë tregojnë.

UPS, është duke synuar një sistem të bankave dollap me kyç që mund të marrë forma dixhitale të pagesës, sipas një kërkesë të lëshuar nga U.S. Patent dhe Trademark Office (USPTO) te enjten. Përveç sistemet tradicionale të pagesave, dorëzimi patentë listat Bitcoin si një monedhë mundur për të paguar me.

Dorëzimi përshkruan metoda të ndryshme nga renters mund të paguani për dollap me kyç, në mënyrë të veçantë duke deklaruar:

"Në shembull mishërime, Banka Locker mund të përfshijë një pikë e shitjes (POS) Sistemi për pranimin e pagesave nga përdoruesit në formën e: … Bitcoin; dhe / ose (5) çdo lloj tjetër të përshtatshme të pagesës ".

Në 2017, me shume se 20 tallash metali patentë të lëshuar nga USPTO përmendur Bitcoin si një sistem të mundshme të pagesave. Ndërsa numri ka rënë pak nga 2016, me shume se 50 tallash metali patentë të lëshuar nga agjencia në dy vitet e fundit pasqyrojnë këtë linjë e të menduarit.


autor: Richard Abermann