Pagesa operator Stripe refuzon Bitcoin

Pagesa Processor Stripe për të dhënë fund mbështetjes për Bitcoin

Operatori Pagesa Stripe njoftoi se do të largohet nga Bitcoin brenda tre muajve të ardhshëm dhe plotësisht të braktisin atë në prill 23. Kjo është transmetuar nga menaxheri i produktit Tom Karlo në të kompanisë blog zyrtar.

Stripe filloi mbështetjen e transaksioneve Bitcoin në 2015, duke siguruar qasje në pagesa në Bitcoins për më shumë se 60 vendet. megjithatë, një kohë të gjatë e përpunimit të transaksioneve, një rritje në numrin e transaksioneve të pasuksesshme dhe akuza në rritje të bëra Bitcoin më pak i popullarizuar në mesin e përdoruesve shirit Targa: “Bitcoin po humbet relevancën për përdoruesit tanë. kompanitë bashkëpunojnë tregtare filluan të marrin më pak të ardhura nga Bitcoin, “- thotë Carlo.

Tom Carlo vuri në dukje se Stripe “optimizëm shikon kripto-monedhave në përgjithësi” dhe, ndoshta, në të ardhmen do të mbështesë më shumë altcoins, përfshirë yjor, nëse monedhë bëhet më popullore. veç, ai sheh një perspektivë në projekte të tilla si vetëtima, OmiseGO, Ethereum, Bitcoin Cash dhe Litecoin.

Shumë përdorues të rrjetit mbështetur zgjidhjen e shërbimit:

Pagesa operator Stripe refuzon BitcoinBitcoin ishte e madhe, revolucionar madje por ka më të shpejtë, #cryptocurrencies më e lirë dhe më të gjithanshëm atje tani. Është koha për të bërë rrugën për fëmijët ri në bllok # StellarLumens #Ethereum


Edhe pse disa e konsiderojnë këtë një akt të pamenduar në prag të Lightning dhe zgjidhjet e tjera scalability për rrjetin Bitcoin, shumica e përdoruesve ende besojnë se ka shumë cryptocurrencies që mund të konkurrojnë me Bitcoin.

Alex Sande

 

Nuk ka asnjë mënyrë për të paraqitur këtë lajm Stripe si lajm i mirë. Ne jemi në thelb duke u thënë të gjithë tregtarët adoptuesit fillim se ata e bëri atë "rruga e gabuar" dhe tani duhet të përshtat për të shtuar rrjetin rrufe. Por ata nuk janë. Ata nuk janë duke lëvizur në Bitcoin holla (ose tjeter) ose. Ata janë lënë

Mos e tjerr këtë gjeldeti si "kjo nuk është menduar për pagesat kjo është diçka tjetër", kjo do të thotë që ne do të duhet të presë deri ekosistemit është e gatshme përsëri dhe pastaj te-ungjillizuar të gjithëve për herë të dytë, kur tarifat janë të ulët përsëri. Kjo vlen për të gjitha monedhat, ethereum nuk është "i gatshëm" të.

Kufiri bllok duhet të ishte ngritur dy vjet më parë, para se ndonjë nga kjo u bë probleme reale, dhe ne do të kemi blerë kohë. Por disa njerëz FUD'ed për problemet imagjinare të ardhshme për të shitur një zgjidhje të ardhmen që nuk ishte e gatshme dhe ka krijuar probleme të mëdha reale në të tashmen. /përçartje

Alex @avsa Sande


Në fillim të dhjetorit, Bitcoin-pagesat janë rënë nga shërbimi lojë avulli. Gjithashtu kalimi nga blloku Ethereum deri yjor kishte shpallur tashmë CEO i Kik dërguarin Ted Livingston. Sipas tij, Ethereum “përpiqet të jetë gjithçka për të gjithë”, shumë e mbingarkuar dhe nuk kënaq nevojat e aplikimit me 10,000 përdoruesit.


Pagesa operator Stripe refuzon Bitcoin


autor: Richard Abermann


Kush është John Hyman, ose çfarë dimë për këshilltar për investime Telegram