Dyfishtë Humbjet Digit Sweep Market Crypto Asset

Tregjet cryptocurrency janë një det i kuq sot, me të gjitha krye të 10 cryptocurrencies me kapak të tregut raportimit humbjet përqindje dyshifrore për të kaluar 24 orë.

Bitcoin ka rënë 16 % gjatë periudhës së njëjtë në lows 10-javë poshtë $8,000 dhe mund të pësojë humbje më të keqe javor (me shume se 25 %) që nga prilli 2013. Cryptocurrency pësoi një rënie 30 për qind në janar dhe është e poshtë 45 % mbi një bazë vit-to-date.

token eter Ethereum është poshtë nga 28 %. Cryptocurrency kishte shikuar relativisht elastike më parë këtë javë, thuhet se për shkak të flukseve të kapitalit institucionale dhe vendimi i Venezuelës për presale cryptocurrency petro në platformën ethereum. megjithatë, demi grip duket se kanë dobësuar dhe ETH u pa e kaluar tregtare rreth $785.

ndërkohë, token XRP gurgullimë të renditet e treta në listën e dështuarit me një 35 për qind rënie. Cryptocurrency ka rënë tani për $0.635 - nivelin më të ulët që nga viti dhjetor. 15. Që pason fillimin e keqe XRP për vitin, me një 49 për qind bien gjatë muajit janar.

i përgjithshëm, kapitalizimin e tregut total të të gjitha cryptocurrencies të marra së bashku ka rënë më shumë se $100 miliardë.

Më poshtë në tabelë, arritja e një notë të rrallë pozitiv në mes të errësirë ​​dhe dënim, një shenjë ari i mbështetur emrin DigixDAO (DGD) qëndron pasi ka postuar 30 qind fiton.


autor: Richard Abermann