Devere Group nis app cryptocurrency tregtare

Nigel gjelbër, CEO i Grupit Devere, një nga organizatat më të mëdha botërore të pavarur të shërbimeve financiare, parashikon kërkesa për cryptocurrencies do të "sky raketa" në tjetër 12 muaj, Bitcoin mund të fitojnë nga 50 në 60 për qind, ai tha se sot, si firma e tij zyrtarisht nis Devere kripto, a app pioniere cryptocurrency.

Në dispozicion për Apple dhe Android, ai i lejon përdoruesit për të ruajtur, transferimi dhe shkëmbimi Bitcoin. Më shumë cryptocurrencies do të shtohet në javët e ardhshme, si Departamenti i Kërkimeve të Kripto Devere, drejtuar nga disa prej ekspertëve kryesorë në botë blockchain, analizon vlerat e tyre të qenësishme.

"Kërkesa për cryptocurrencies është e vendosur për qielli raketë në 2018 sa më shumë njerëz të merrni të dini rreth tyre dhe përdorimin e tyre, dhe si interesin e qeverive dhe bizneseve, dhe rregullimi më shumë, demonstrojnë se si tregu është pjekur dhe duke u bërë gjithnjë e më të zakonshme. "

"Si në të gjitha tregjet, kjo luhatshmëria pritet po krijon, dhe do të vazhdojë të krijojë, mundësi të rëndësishme blerjen. "

CEO Devere përfundon: "Devere kripto është projektuar për të përmbushur në rritje nevojën dhe duan për të ruajtur dhe për të transferuar monedhat dixhitale në një moshë dixhitale. Ne presim 50,000 shkarkime këtë vit.


autor: Sara Bauer