kripto News 27.10.2018

Zyra Australias pas nis programin dixhitale ID

A 200 vit institucion i vjetër në Australi është duke nxitur miratimin Bitcoin për bazën e saj të madhe të konsumatorëve të 11 milion njerëz. posta e vendit po ofron një shërbim të ri identiteti digital quajtur ID Digital që ligjërisht mund të përdoret për të bërë procesin e nënshkrimit të shkëmbimeve Bitcoin lokale shpejtë dhe pa dhimbje. Përdoruesit nuk duhet të ngarkoni selfies dhe të presin ditë për verifikim.

Australianët mund të përdorni Digital ID për të marrë mbi një shkëmbim brenda disa minutave. "Digital iD jep njerëzve më shumë kontroll mbi të dhënat personale që ata ndajnë me organizatat,"Thotë menaxheri i përgjithshëm Digital iD Cameron Gough. "Për shembull, më njerëz të dorëzojë licencën shoferët e tyre për të provuar ata ligjërisht mund të shkojnë në një bar, por të gjitha që është e nevojshme është një emër dhe data e lindjes -. jo se informacioni plus adresën tuaj të plotë banimi "Biznesi i parë Bitcoin për të miratuar Digital ID është e bazuar në Brisbane Surge Bitcoin këmbimit Digital, i cili tha se shërbimi aktualisht është dhe drejtimin. Ajo gjithashtu punon me kompanitë australiane Coinjar dhe Coinloft.


Firma Furnizim përfundon dërgesën e parë truckload përdorur Bitcoin kontratave zgjuar

DexFreight, një blockchain fillojë-up që është ndërtimin e një transporti të mallrave me sukses lehtësuar një dërgesë të ushqimit të ngrirë mes Medley dhe Sunrise, Florida. DexFreights kontratat zgjuar, të cilat mbështeten në blockchain Bitcoin, mundësuar ofrimin e suksesshëm dhe të automatizuar pagesën në zgarë, Arel Trucking. Fondet për transaksion janë mbajtur në ruajtje nga kontrata zgjuar në platformën e integruar dhe u liruan automatikisht në zgarë pas dorëzimit. "

Arel Trucking CFO Robert J. Julia tha "dexFreight zgjidh çështjen e dokumentacionit të rremë duke bërë transaksione tona me transportuesit plotësisht transparente, dhe kështu që ne mund të paguhen për shërbimin e ofruar ne. Kjo teknologji është mënyra e të ardhmen për të gjithë industrinë kamionët çisternë. "Një librit pandryshueshëm si blockchain Bitcoin (ose çdo Blockchain me hashrate / sigurisë mjaftueshme) paraqet mundësi të rëndësishme për industri të ndryshme, veçanërisht ato që përfshijnë lëvizjen dhe ndjekja e mallrave fizike. "Rruga e së ardhmes për të gjithë industrinë kamionët çisternë."


Raporti Kraken Daily Market për 26.10.2018

BTC
$6,403
↑ 0.04%
$24.8M
ETH
$200.3
↑ 0.16%
$15.5M
XRP
$0.4569
↑ 0.22%
$4.99M
Ushdt
$.98
↑ 0.19%
$3.37M
BCH
$435.13
↓ 0.31%
$1.34M
ICN
$0.351
↑ 7.91%
$1.25M
XMR
$105.19
↓ 0.32%
$734,779
DASH
$153.8
↓ 0.32%
$667,240
EOS
$5.36
↑ 0.56%
$602,407
LTC
$51.78
↓ 0.37%
$581,098
KZZ
$119.4
↓ 4.12%
$461,454
ETJ
$9.57
↓ 0.21%
$294,622
XLM
$0.2304
↓ 1.82%
$242,945
doxh
$0.0039
↑ 2.85%
$92,829
mln
$12.97
↑ 13.9%
$80,088
REPS
$13.60
↑ 0.15%
$59,024

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$55.1M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


kripto News 27.10.2018


 

Bitcoin Cards

 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *