Blockchain News 31.07.2018

Kredia 3 më i madh në botë çështjet bankare bujqësore peng në blockchain

Në një përparim të konsiderueshëm për të thelluar reformën e kredive hipotekare, Banka Bujqësore e Kinës (ABC) zbuloi se ajo ka lëshuar një vlerë të kredisë bujqësore $300,000 mbi blockchain në gjykim. Banka përdorur një segment të tokës bujqësore si kolateral për të nxjerrë kredi hipotekare. Ajo shpërndarë edhe detajet e kredisë të gjithë partnerët e nyjeve të tilla si bankat komerciale, Guizhou së Tokës dhe Burimeve Bureau, dhe Banka Popullore e Kinës.

zgjidhje e re Blockchain ABC, E-Blockchain Loan, zgjidh kompleksitetin e procesit të kredisë. Banka tha se procesi i tanishëm miratimit të kredisë përfshin ndërmjetësit në çdo hap, e cila merr javë, apo muaj, para miratimit të një huamarrës të mundshëm. Disintermediation mund të shpëtojë mijëra dollarë për ABC dhe palëve të tjera të përfshira duke eliminuar kostot e shkaktuara nga tarifat ligjore për shpenzimet underwriting. ABC konfirmoi gjithashtu se së shpejti do të zgjerojë zgjidhjen e tij blockchain të përfshijnë aktive të tjera huazueshme, duke përfshirë pasurive të patundshme.


Coinsquare krijon degë për të ndihmuar tregtarët të investuar në blockchain, kripto, & AI tech

Kanada-bazuar këmbimit kripto Coinsquare nisur një degë të re të quajtur CoinCapital. Filiali është regjistruar me Komisionin e Letrave me Vlerë Ontario si një tregtar të tregut liruar, menaxher i portofolit, dhe menaxher fond investimi. Dega e re do të ofrojnë përdoruesve me një shumëllojshmëri të shërbimeve të investimeve rrotullohen rreth blockchain, cryptocurrencies, inteligjence artificiale (AI), dhe teknologjive të tjera të reja.

Coincapital CEO Lewis Bateman komentoi:
"Ka një oreks të fortë për investitorët për të hyrë në rritje në sektorin e teknologjisë, por jo të mjaftueshme të specializuara ose ofertat ngrohtë në dispozicion të tyre… Ne jemi në një pikë kritike modulim në sektorin e teknologjisë dhe Coincapital është krejtësisht pozicionohet, duke pasur parasysh marrëdhëniet e saj me Coinsquare dhe ekspertizën e sektorit të thellë, për të përfituar nga fazën e ardhshme të rritjes së industrisë.” Coinsquare është një prej shkëmbimeve më të mëdha kripto në Kanada & ofron zgjidhje tregtare për Bitcoin, Litecoin, doxh, dhe të tjerët.


Thomson Reuters partnerë me CryptoCompare për të dhëna cryptocurrency

Thomson Reuters, një nga lajmeve dhe informacionit kryesor të shërbimeve në botë për tregjet profesionale, ka partneritet me CryptoCompare - globale cryptocurrency të dhënave të tregut Agregat – për të siguruar të dhëna për platformën e saj financiare Eikon. Sipas marrëveshjes së re, CryptoCompare do të integrojë librin e porosive dhe të tregtisë e të dhënave për 50 kripto-Asetet, burim nga një shumëllojshmëri të gjerë të shkëmbimeve, në platformën desktop Eikon - një mjet i përshtatshëm që i ndihmon investitorët & tregtarët, duke siguruar në kohë reale dhe të dhënave historike të tregut.

CryptoCompare synon të ofrojë të sakta & çmimi besueshme të tregut dhe të dhënat në më shumë se 5,000 monedha dhe argumentet dhe mbi 200,000 palë të monedhës si dhe të dhënat e tregtisë cryptocurrency, dhënat Libri i porosive, të dhënat bllok explorer dhe të dhënat sociale, & Marrëveshja e re do të ndihmojë përdoruesit Eikon fitojë dy njohuri të detajuara në lëvizjet e çmimeve të tregut, si dhe një pasqyrë të plotë të tregut.


Bitmain bërë $ 1.1b në fitim për Q1 2018 & në plan të paraqesë për IPO shpejt

Bitmain pret për të fituar dy deri në tre miliardë dollarë në fitim për 2018. Një auditim KPMG e biznesit raportuan se Bitmain prodhuar $1.2 miliardë në fitimin neto me një 50% marzhi neto në 2017. Në tremujorin e parë të 2018, Bitmain thuhet se solli në $1.1 miliardë në fitim neto.

Bashkë-CEO i Bitmain Technologies, kompania më e madhe në botë e minierave cryptocurrency, Jihan Wu tha Bitmain planifikon të kryejë një ofertë publike fillestare në Hong Kong, ose në një tregun e huaj me dollar-lekë SHBA aksione. Gjithashtu, Bitmain thuhet se është ngritur të holla të mëtejshëm përveç raundin e $ 400 milion ngritur në qershor. Financimi i ri do të vlerësojmë Bitmain në rreth $14 miliardë, duke nënkuptuar një 10 të 11x ardhurat shumta. Kjo eshte nje 16.6% rritet nga kompania e raportuar më të fundit $12 miliardë vlerësimi.


Blockchain News 31.07.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *