Blockchain News 31.05.2018

Raporti Kraken Daily Market për 31.05.2018

Blockchain News 31.05.2018

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$138M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme
kripto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


First Alpha Lirimi i Trinisë për Ethereum është live

Scalability remains one of the biggest problems in the world of cryptocurrency and blockchain technology. Overcoming it successfully will warrant a very unique approach. për Ethereum, a major development is on the horizon. The first alpha of the Trinity client for Ethereum heralds a new era for this ecosystem.

Trinity can be a Game Changer

Disa muaj më parë, the cryptocurrency and blockchain community was introduced to a concept known as Trinity. It is a project which provides additional scaling solutions to specific projects. Ne fillim, it was only supposed to support the NEO rrjet, which was considered a rather interesting choice. Given the centralized nature of NEO, megjithatë, shkallë ekstra është më se e mirëpritur për këtë projekt në formën e saj aktuale.

Disa javë më vonë, news broke that Trinity would support Ethereum and Zilliqa as well. Improving on-chain scaling for blockchains and cryptocurrency projects will not be easy by any means. Although the Ethereum developers are working on their own scaling solutions, it never hurts to have alternative options available.

Scaling is incredibly important for any project involving smart contracts. Considering that all three of the supported platforms offer smart contract capabilities, it makes sense that there would be a lot of expectations in regards to Trinity. Whether or not the new protocol can deliver on its initial promise remains to be determined at this stage.

megjithatë, the Ethereum community seems quite excited about the first çlirim alpha of Trinity for Ethereum. Ndërsa është ende e kufizuar në aspektin e sigurimit të përmirësimeve shkallë, it is a first look at what the future may hold for Ethereum and some of its competitors. Kjo alpha i parë ka qenë me nofkën "Valentina Tereshkova", though it’s a bit unclear why.

It will be interesting to see how things play out for Trinity in regards to Ethereum, si dhe monedhave të tjera të mbështetura. There is a growing need for additional scaling, sidomos kur bëhet fjalë për rritjen e xhiros së përgjithshme transaksionit. Ethereum has a lot of network nodes, so increasing the throughput should not be much of a challenge in the long run.

Kombinuar me të gjitha zhvillimet e tjera të ardhshme për Ethereum, është e qartë se ky projekt të veçantë do të pësojë disa ndryshime të mëdha në muajt e ardhshëm dhe vitet. Deri tani, Ethereum is in a good position to make a major impact on the industry as a whole. Bitcoin është edhe ramping deri procesin e saj të renditjes, edhe pse pyetje në lidhje me Rrjetin Lightning mbetet.


Russia Is Ready to Test a New ICO Platform Developed by Central Bank

Depozituesi kombëtare Zgjidhja (NSD) and Sberbank CIB will trial a new regulatory platform that is set to make local initial coin offerings (ICOS) më të sigurt dhe më e lehtë për t'u përdorur për tregtarët potencialë cryptocurrency, raportet Sberbank. Projektuar nga Banka Qendrore e Rusisë, Projekti FINTECH është mundësuar nga teknologjia blockchain.

«Sberbank CIB considers the Russian ICO market to be very promising. Shumë klientë Sberbank janë të interesuar në këtë lloj të investimeve, dhe kemi në plan për të promovuar këtë shërbim në mënyrë proaktive herë korniza e përshtatshme legjislative hyn në fuqi; ne do të jetë një nga shoferët për institucionalizimin dhe popullarizojë këtë lloj transaksioni,»Igor Bulantsev, senior vice president of Sberbank and head of Sberbank CIB tha.


Gjykata Korean njeh zyrtarisht cryptocurrency si aset

Gjykata e Lartë e Koresë së Jugut ka shpallur zyrtarisht se cryptocurrency është një pasuri me vlerë të matshme.

Gjykata e Lartë ka njohur legjitimitetin e aseteve cryptocurrency duke mbështetur një vendim të mëparshëm të gjykatës, e cila detyroi një krimineli të dënuar të heqin dorë 191 Bitcoin ai fitoi duke operuar një faqe interneti pornografike.

Kjo ishte hera e parë që qeveria kishte tentuar ndonjëherë për konfiskimin e një cryptocurrency.


Blockchain News 31.05.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *