Blockchain News 29.08.2018

Square fiton patentën për rrjetin pagesës kripto

Pagesat firma Digital Square ka fituar një patentë për një rrjet të pagesës që lejon tregtarët për të pranuar pagesa në Bitcoin. Sistemi lejon tregtarët për të pranuar cryptocurrencies së bashku me metodat konvencionale të pagesës dhe të holla në monedhën e tyre e zgjedhjes. Square eventualisht mund të shtojë pagesat cryptocurrency në sistemin e tij të tashme POS të cilat do të lejojë miliona tregtarët për të pranuar Bitcoin, pa pasur nevojë për të në bord në një procesor pagesës ose me dorë të kthyer fondet cryptocurrency në Fiat.

sidomos, patenta gjithashtu Detajet një proces që lejon sistemi POS eliminuar latente në transaksionet cryptocurrency. Shërbimi i pagesave do të arrijnë këtë duke mbajtur një blockchain private që regjistron transaksionet nga kuletat katror arriti në kohë reale, kjo nuk do të eliminuar plotësisht rrezikun e sulmeve të dyfishta shpenzim të, por ajo transferon atë rrezik nga tregtari me shërbimin e pagesës. Vetë patentë përfshin vizatime referuese që duket për të treguar Bitcoin pagesave të realizuara përmes sheshit peer-to-peer Cash App.


Hong Kong krijon mundësi të vizave për kërkuesit blockchain punë

Hong Kong tani e bën më të lehtë për ekspertët blockchain për të siguruar një vizë. Hong Kong qeveri lëshuar një listë talent të martën se mbulon një gamë të 11 profesionet që janë tashmë të drejtë të marrin shenjat bonus. Skema vizave mundëson aplikantët e suksesshëm të hyjë dhe të vendosen në të veçantë Rajoni administrativ kineze, pa pasur nevojë për të parë të siguruar një ofertë pune nga një punëdhënës lokal.

“Skema është një skemë hyrje kuotë të bazuar. Ajo kërkon për të tërhequr personat shumë të kualifikuar apo të talentuar të vendosen në Hong Kong në mënyrë që të rrisë konkurrencën ekonomike Hong Kongut,” sipas përshkrimit të programit. për t'u kualifikuar, profesionistët blockchain duhet të mbajë të paktën një diplomë bachelor, kanë përvojë me firmat të dukshëm në këtë fushë, dhe e di se si të aplikoni Blockchain në shërbimet financiare.


Raporti Kraken Daily Market për 28.08.2018

BTC
$7,097
↑ 5.38%
$81.3M
ETH
$294.7
↑ 6.51%
$27.8M
XRP
$0.3538
↑ 7.34%
$6.11M
DASH
$199.7
↑ 26.3%
$5.05M
EOS
$5.87
↑ 13.3%
$3.31M
BCH
$570.10
↑ 7.46%
$2.96M
Ushdt
$1.00
↑ 0.03%
$2.83M
ETJ
$13.31
↑ 7.17%
$2.58M
LTC
$63.31
↑ 9.12%
$2.19M
XMR
$106.61
↑ 5.04%
$1.79M
KZZ
$155.8
↑ 9.58%
$1.54M
XLM
$0.2349
↑ 5.99%
$1.19M
mln
$6.92
↑ 38.7%
$437,971
REPS
$20.96
↑ 8.15%
$171,152
doxh
$0.0027
↑ 11.3%
$105,517
GNO
$35.2
↑ 14.1%
$66,527

Kraken DIGITAL ASETEVE EXCHANGE
$140M tregtohen në të gjitha tregjet e sotme


Blockchain News 29.08.2018

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *