Blockchain News 28 janar 2018

Litar konfirmon marrëdhëniet e saj me auditor ka përfunduar

litar, lëshuesi i dollarit-fiksuar cryptocurrency USDT, tha se marrëdhëniet e saj me firmë auditimi Friedman LLP ka përfunduar.

Friedman kishte qenë duke punuar në një auditim të litar, e cila ka lidhje të ngushta me shkëmbimin cryptocurrency Bitfinex. Kritikët vokale e dy kompanive kanë pohuar se Tether ka qenë shtypjen argumentet nga ajri hollë për të përzënë deri çmimin e Bitcoin në shkëmbim.

Deklarata emailed e zëdhënësit deklaratë thuhet:
“Ne konfirmojmë se marrëdhënia me Friedman shpërbëhet… nuk ka asnjë precedent të vendosur për të udhëhequr procesin e as ndonjë pikë referimi kundër që për të matur suksesin e saj.”


qyteti 2 Tajlandë më i madh Chiang Mai sheh parë makinë shitëse Bitcoin

shitje Makinë Bitcoin shënon i pari i këtij lloji në qytetin e dytë më të madh Tajlandë, e cila ka pak më shumë se 1 milion njerëz në provincën, aka “metro” Chiang Mai.

Makinë ka një ekran me prekje dhe operon nga skanimi një kod QR (me sa duket nga telefon i zgjuar) për marrjen Bitcoin adresën portofolin Bitcoin është dërguar në. Ekziston edhe një skaner gisht shtypura në makinë.

Ajo është e vendosur në pasura dhe popullore “Nimman” Zona e Chiang Mai. Kafe quhet Cube 7 dhe është një kafe e madhe me tapiceri brendshme dhe te jashtme, si dhe një dhomë takimi. Pronari tha se ata janë duke planifikuar për të pranuar Bitcoin për ushqim dhe pije në të ardhmen e afërt, e cila do t'i bëjë ata të bashkohen 5 bizneset e tjera në qytet pranuar Bitcoin sipas coinmap.org


Hacked këmbimit cryptocurrency Tokyo për të shlyer pronarët $ 425 milion

Me bazë në Tokio këmbimit cryptocurrency Coincheck Inc tha të dielën se do të kthehet për 46.3 miliardë yen ($425 milion) ajo humbi të hakerëve dy ditë më parë në një nga vjedhjet më të mëdha ndonjëherë të parave dixhitale.

Dy burime me njohuri të drejtpërdrejtë të çështjes tha Services Agency Financial Japonisë (FSA) i dërgoi një njoftim në vend është afërsisht 30 Firmat që operojnë shkëmbime të monedhës virtuale për të paralajmëruar të mundshme cyber-sulme të mëtejshme, duke u bërë thirrje atyre të shtojnë sigurinë.


Blockchain News 28 janar 2018


autor: Sara Bauer


përvojat Hashflare