Blockchain News 24 janar 2018

Investimet grayscale për të nisur pesë fonde të reja cryptocurrency në 2018

Investimet grayscale, i cili e bëri më të lehtë për investitorët e zakonshme për të bast në Bitcoin, planifikon të ofrojë katër të vetme-valutë fonde të reja crypto dhe një tjetër në bazë të një shporte monedhash dixhitale nga fillimi i prillit.

"Deri në fund të tremujorit të parë të këtij viti, ne do të kemi një total prej tetë produkteve të investimeve,"Tha Drejtori Menaxhues Grayscale Michael Sonnenshein në një intervistë të martën në Vankuver.

original Bitcoin Trust Investment Grayscale-së, e cila tregton mbi-counter-në SH.B.A., është rritur më shumë se 1,300 për qind në vitin e fundit, ndërsa investitorët institucionalë lejoheshin të blerë monedha digjitale direkt megjithatë kërkojnë ekspozimin për fitimet e cryptocurrencies.
Sonnenshein tha se fondet do të strukturohet si Trusti i Investimeve Bitcoin, duke i dhënë investitorëve mundësinë për të fituar ekspozimit ndaj monedhave dixhitale nëpërmjet blerjes së një të sigurisë.

Sonnenshein tha "se automjeti do të mbajë monedhat e lartë të lëngshme dixhitale, ajo do të jetë treg i cap ponderuara, dhe të balancuar në baza tremujore. "

Firma me bazë në New York është "duke e mbajtur veshët tanë e hapur për atë që investitorët duan ekspozimin ndaj,"Tha Sonnenshein. "Nëse ka monedhat caktuara që investitorët janë duke kërkuar nga ne për të strukturuar rreth produkte, atëherë ne duam të jenë atje për të përmbushur këtë kërkesë. "


Agjensia Weiss rating nxjerr notat në cryptocurrencies – Bitcoin merr C +

Ratings Weiss, agjencia kryesorë të vendit të pavarur vlerësim të institucioneve financiare, sot liron parë ndonjëherë notat e vendit në cryptocurrencies nga një agjenci vlerësim financiar.

Çfarë e bën hyrjen Weiss 'në ratings cryptocurrency rëndësishme është historia e saj të pavarësisë dhe saktësinë në sektorë të tjerë të investimeve, Siç është cekur nga U.S. Zyra Përgjegjësitë e Qeverisë (Gao), Barron, The Wall Street Journal, dhe The New York Times, ndër të tjera.

Të Ratings Weiss cryptocurrency të vlerësuar rrezikun e çmimeve, potenciali shpërblim, teknologji Blockchain, adoptim, siguri, dhe faktorë të tjerë. "Për shkak të ndryshimeve të shpejta në të dhënat,"Shpjegon Weiss, "Përmirësimet dhe ul janë më të shpeshta se në sektorët e tjerë që ne mbulojnë."

Bitcoin (vlerësuar C +) merr rezultatet të shkëlqyera për sigurinë dhe miratimin e gjerë. Por ajo po has pengesa të mëdha të rrjetit, duke shkaktuar vonesa dhe transaksionet kostot e larta. Përkundër përpjekjeve intensive të vazhdueshme që janë arritur disa suksese fillestare, Bitcoin nuk ka mekanizëm të menjëhershme për përmirësimin e menjëherë kodin e saj software.

Ratings Weiss, e cila filloi në 1971, normat 55,000 institucionet dhe investimet. Ndryshe standard & së varfër, Moody, Fitch dhe °°. më i mirë, Weiss nuk pranon kompensim të çdo lloji nga subjektet që normat.


Stripe është duke përfunduar mbështetje Bitcoin

Pagesa procesor shirit nuk mbështet Bitcoin si një metodë e pagesës fillim prill 2018.

Stripe filloi pranuar Bitcoin në 2014 por tani citon tarifat e transaksioneve Bitcoin dhe herë relativisht i ngadaltë konfirmimit si arsyetim për t'i dhënë fund marrëdhëniet e saj me Bitcoin.


Qeveria e Koresë së Jugut inspekton shkëmbimet cryptocurrency’ siguri

Koresë së Jugut shkëmbimeve Bitcoin janë inspektuar dhe standardet e sigurisë askush takohen, sipas qeverisë Koresë së Jugut. Secilin nga 8 shkëmbimet inspektuar u konsideruan “i pamjaftueshëm” dhe rekomandimet janë bërë për të përmirësuar sigurinë e tyre.

ligjet e reja do të rrisë gjobat dhe udhëzimet i caktuar kohor për këto shkëmbime për të përmirësuar në mënyrë që të plotësojnë kërkesat ose të përballet me mbylljen e mundshme.

Kjo tregon se qeveria e Koresë së Jugut është duke marrë shkëmbimet cryptocurrency seriozisht dhe vlerat sigurinë.


Digital Currency Auditor Friedman LLP heq të gjitha përmend e Bitfinex nga faqja e internetit

Friedman LLP, një shërbim auditor monedhës dixhitale, hequr çdo përmendje të mëparshëm për Bitfinex si një klient, dhe hequr çdo përmendje të tyre prej ushqimit të tyre të lajmeve.

Kjo vjen si dyshime të rritet e marrëdhënieve ndërmjet Bitfinex dhe litar si USDT (argumentet litar) janë duke u riformuar nga milion këtë javë të fundit.


City në Vermont për të përdorur Blockchain për të dhënat e regjistrit të tokës

Qyteti i South Burlington, Vermont, është trialing një sistem të regjistrimit të tokës që përdor Blockchain si pjesë e një sistemi për regjistrimin e pronësisë.

Zyra Kancelari i qytetit, njoftoi të hënën se ai ishte në partneritet me fillimin Blockchain propyl për të ruajtur të dhënat e menaxhimit rekord të tokës, sipas një njoftimi shtyp. Qëllimi piloti është që të zhvillojë një regjistër më efikas dhe të sigurt për transaksionet e pasurive të patundshme me një gol shtesë të vlerësuar se sa mirë duke përdorur një platformë blockchain me bazë do të reduktojë kostot e ruajtjes së të dhënave të menaxhimit të tokës, kur në krahasim me sistemet tradicionale.

Clerk Qyteti South Burlington së, Donna Kinville, tha se qyteti “është gjithmonë i interesuar në duke përfituar nga teknologjia që rrit shpërndarjen e saj të shërbimeve për banorët. Ne jemi të gatshëm për të mësuar nga ky piloti propyl.”

Blockchain News 24 janar 2018


Nordea Bank ndalon punonjësit nga tregtare Bitcoin

Nordea, një bankë Veriore evropiane bazuar jashtë Finlandës, i ka thënë të gjitha të saj 31,500 Punonjësit ata nuk mund të tregtisë Bitcoin.

Nordea do të vendosë ndalimin e saj nga shkurt. 28, pasi bordi i saj ra dakord për të marrë një qëndrim për shkak të "natyrës parregulluar" të tregut, Zëdhënësja Afroditi Kellberg tha me telefon të hënën.

"Është praktikë e përhapur në të gjithë industrinë bankare për të kufizuar llogarinë personale që kanë të bëjnë e stafit për të parandaluar ato duke marrë pozicionet në investime spekulative, ose që mund të ekspozojnë ato në një rrezik të humbjes financiare dhe për këtë arsye të ndikojë në pozitën e tyre financiare,"Tha Kellberg. pra "Nordea, si të gjitha bankat, ka të drejtën për të vendosur politikat në këtë fushë që zbatohen për stafin e saj. "

Nordea tha se politika e tij "përfshin dispozita kalimtare për stafin me pronat ekzistuese dhe lejon për përjashtime të caktuara." Punonjësit të cilët tashmë zotërojnë Bitcoin janë "të lejohet për të mbajtur pronat ekzistuese."

Nordea është e para bankë e madhe evropiane për të imponuar një ndalim të tillë.


Blockchain News 24 janar 2018


autor: Sara Bauer